tornado Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Dobrze wiedzieć W takim razie nie zadaję więcej głupich pytań Czemu głupie ? jak to mówią kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) No jak na razie Andrzeju wszystko prezentuje się cudownie. Rób dalej jestem Ciekaw końcowego efektu zestawu no i nie zapomnij wyeksponować ładnie silnika pozdrawiam P.s Andrzeju drugą naczepę, też podczepisz na siodło do wózka chłodnię Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Przymiarka wyszła konkret Jak zawsze nie ma się do czego przyczepić. Maska czyściutka i naczepa także Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Dobrze wiedzieć W takim razie nie zadaję więcej głupich pytań Czemu głupie ? jak to mówią kto pyta nie błądzi No ma Pan rację, ale nie każdy przepada za takimi "zawodowymi pytaczami" Poza tym to dla jednego rzecz jest oczywista a inny nie ma pojęcia co z czym do czego i jak Pozdrawiam z miasta na soli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Krzychu126 i od tego jest forum, żeby sobie wszystko wyjaśniać. Andrzej jak zawsze "dołożył do pieca" i powstaje kolejny piękny model. Maska wygląda cudnie .Czekam na więcej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Bardzo podoba mi się wózek, ładnie pomalowany, fajne okablowanie i bajerancko się prezentuje z naczepą. Pozdrawiam Actros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Dzięki Panowie za Wasze opinie Jakoś nie bardzo widział mi się tak krótki numer na masce (jak by nie było ciągnik jest z okresu, kiedy to firma liczyła sobie już trochę lat) więc jeszcze ubiegłej nocy dołożyłem po jednej cyferce. Dzisiaj po wyschnięciu okazało się, że doklejone cyferki (wcześniej skopiowałem kalki) ma nieco mocniejsze kolory Postanowiłem zostawić tak jak jest i jeszcze kilka razy psiknąłem maskę clearem. Kabina pomalowana i oklejona - kalki jeszcze mokre: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Wygląda, jakby miała to być solówka Poza tym, perfekcja jak zwykle Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 O kurcze ale maszyna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Wygląda, jakby miała to być solówka Fakt - kiper zmieścił by się za kabiną Zmontowałem sleeper i dosztukowałem trochę dachu co by nie odstawał od kabiny: Pomalowałem i okleiłem drzwi naczepy, obecnie schną kalki, później zabezpieczę je bezbarwnym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 ładny model się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 No z kalkami to dopiero wygląda!!! Świetny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Miło mi, że się Wam podoba Tymczasem sleeper otrzymał kolorki: Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Tornado pokaż jak prezentuje się WS teraz z naczepką i wózkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Tornado pokaż jak prezentuje się WS teraz z naczepką i wózkiem. Właśnie co dopiero sleeper psiknąłem clearem, więc dopiero jutro przymiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Aaa. No ja będę czekał bo to się będzie niesamowicie prezentować. A jeszcze chromy i kominy. Ale mimo tego bez naczepki nie widzi mi się ten duży sleper, ale to dlatego, że sam konik. Moim zdaniem się nie martw, bo sam bym go założył, a jak tam drugi WS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Ale mimo tego bez naczepki nie widzi mi się ten duży sleper, ale to dlatego, że sam konik. Moim zdaniem się nie martw, bo sam bym go założył, a jak tam drugi WS? Wcale sie nie martwię - mi sie podoba Drugi WS czeka na swoją kolej. Powłoka clearu wyschła (dałem duuużo utwardzacza), to i zabrałem się za oklejanie sypialni: No i przymiarka z naczepą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Fantastyczny zestawik Andrzeju. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Nic dodać--- nic ująć, po prostu piękny konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja też chcę tak umieć... Zestaw pierwsza klasa Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Już wiem nie widzi mi sie bo nie ma kominów i jest przejscie. U mnie miałem to samo . No porostu jak już naczepka to pięknie jest. Mam nadzieję, że u mnie też road train stanie . A mam pytanko ten pasek idzie na maske i przechodzi na kabine, i w miejscu łączenia jest pochylenie, tak ma być, czy to przymiarka czy tak wyszło? A tak po zatym to prawdziwy z ciebie trucker. Trailer na połce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Dzięki koledzy za Wasze opinie no i miło mi, że WS podoba się Wam Powiem tylko, że w realu wygląda o wile lepiej ten pasek idzie na maskę i przechodzi na kabinę, i w miejscu łączenia jest pochylenie, tak ma być, czy to przymiarka czy tak wyszło? Paski na kabinie, masce i części sypialni zaprojektowałem tak aby był jeden równy ciąg. Obecnie wszystko leży luźno na ramie, ponad to w tylnej części sleeper powinien być około pół cm. nad ramą (na przymiarce leży na niej), dodatkowo swoim ciężarem przechylił kabinę do tyłu więc na przymiarce do zdjęcia może być nierówno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Szybko i na temat. Dzięki uspokoiłeś mnie. Powodzenia i do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Andrzej zrób jeszcze jedno zdjęcie, całego zestawu z boku i z góry, chce się przyjrzeć jak to wygląda, jakie to jest długie Model bardzo ładny, życzę powodzenia w dalszej pracy nad modelem Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Pięknie Mr. Andrzej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi