fliper_nx Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Szkoda że nie używasz farb typu clear do oszklenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Szkoda, że nie malujesz ramy, wyglądało by lepiej. Nie spiesz się z modelarstwem Może spróbuj pomalować tą ramę... Zwłaszcza, że to Twój piąty model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Kwietnia 2009 Super Moderator Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Punio, a wnętrze będziesz robił, czy nie? Bo jest mały problem z włożeniem wnętrza do kabiny, nie przestrasz się tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 20 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) diesel fan chyba pomaluje co mi tam do ramy przykleiłem tylko baki to je odkleję i pomaluję. jawkers u mnie z włożeniem wnętrza do kabiny nie ma problemu. A co do livestock to będzie srebrna . daję foty ramy pomalowanej podkładem i ramy pomalowanej czarnym Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lachotek Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Co do wnętrza to swobodnie wchodzi, jeśli robi się serię. U mnie było parę kabelków, bo miało być zrobione z oświetleniem, a to troszkę utrudniło łączenie kabiny z sypialką. Wydaje mi się, że nie masz dokończonego malowania osłon bocznych. Widać ślady niebieskiego plastiku przy tylnej osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Pomaluj jeszcze raz tą rame bo podkład widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 20 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Paweł216 wydaje ci się to tylko lampa od aparatu bo foty kiepskie rama jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 23 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Ta część kabiny jest skończona tylko na końcu szyby wkleję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lachotek Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Bardzo ładnie to zaczyna się prezentować. Mam kilka pytań. Czy ta kratka przed drzwiami to nie wlot powietrza do silnika? Wydaje mi się, że powinna być czarna i przykryta nakładką. Będziesz malował uszczelki okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 23 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Nad uszczelkami pomyślę a siatkę muszę pomalować na czarno bo o niej zapomniałem od wlotu muszę na czarno pomalować i wlot dokleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Fajna buda. ale tak btw. Nie polecam klikać na baner kolegi Paweł216. Nie wszystkimi zainteresowaniami trzeba się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Model jak na razie wychodzi Ci bardzo ładnie. Oby tak dalej P.S A tobie kolego TUKIDYNAS polecam się nie wtrącać w to kto jaki ma podpis. Jeżeli ktoś będzie chciał wejść w ten baner to wejdzie a tobie do tego WARA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Nie polecam klikać na baner kolegi Paweł216. Nie wszystkimi zainteresowaniami trzeba się chwalić Już wiem o co ci chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 24 Kwietnia 2009 Super Moderator Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Odnoszę wrażenie, że raben nie wie o co chodzi... A może tak właśnie ma być podlinkowany ten baner... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Odnoszę wrażenie, że raben nie wie o co chodzi... A może tak właśnie ma być podlinkowany ten baner... Nie każdy jest mistrzem w HTML'u, a żeby chociaż posiadać jakieś umiejętności trzeba troche poczytać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Kliknijcie na ten baner to się dowiecie o co loto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 No ja wiem o co loto , i dlatego pisałem o tym wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Dobra mniejsza z tym daję fotki z przymiarki modelu : JUTRO DAM WIĘCEJ FOTEK a jak dojdą farbki to zabieram się za silnik i wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 JUTRO DAM WIĘCEJ FOTEK Tylko proszę Cię zrób fotki w dzień Bo tak to tylko widać odbite światło lampy błyskowej na modelu . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Fajna buda. ale tak btw. Nie polecam klikać na baner kolegi Paweł216. Nie wszystkimi zainteresowaniami trzeba się chwalić Jak byś był inteligentny to byś wiedział, że to nie ja wstawiam sobie takie fotki na serwer I sobie tu kur**(de) nie rób pomp ze mnie cwaniaczku za 5 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Cześć wszystkim temat się trochę zakurzył ale w modelu trochę się zmieniło daję fotki: silnik sklejony i pomalowany: wiem silnik idealny nie jest a tak silnik prezentuje się na ramie a to przymiarka kabiny z sypialnią to jest moja fantazyjna kanapa a przy silniku zamaluje te czerwone kropeczki jak dojdzie czarna farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Czemu nie wyszlifowałeś silnika, chodzi mi o łączenie co idzie przez środek ? Więcej nic nie można ocenić bo fotki są za ciemne, a te z cyklu "silnik na ramie" to już całkowicie nic nie widać, staraj się robić w dzień. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Szkoda że tych zdjęć nie robiłeś w piwnicy przy wyłączonym świetle i bez flesza to by wogóle nie było nic widać. Co to skomentować?? Ładnie świeci się chrom na zbiorniku i felach i śliczne paluchy na leżance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Dobra później poprawie foty a silnik zapomniałem wyszlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Z pośpiechu zapomniałeś ? Ja bym to poprawił na twoim miejscu zupełnie inaczej to będzie wyglądać, szkoda olewać całkowicie modelu wiadomo, że to wtedy sklejanie nie ma sensu. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi