Skocz do zawartości

Western star Constellation

punio

Rekomendowane odpowiedzi

diesel fan chyba pomaluje co mi tam do ramy przykleiłem tylko baki to je odkleję i pomaluję.

jawkers u mnie z włożeniem wnętrza do kabiny nie ma problemu.

A co do livestock to będzie srebrna .

daję foty ramy pomalowanej podkładem

cf806db124c140eamed.jpg

i ramy pomalowanej czarnym

e7ba0a2a27ade1demed.jpg

f8a6b8637d953a30med.jpg

Edytowane przez Gość

Co do wnętrza to swobodnie wchodzi, jeśli robi się serię. U mnie było parę kabelków, bo miało być zrobione z oświetleniem, a to troszkę utrudniło łączenie kabiny z sypialką. Wydaje mi się, że nie masz dokończonego malowania osłon bocznych. Widać ślady niebieskiego plastiku przy tylnej osi.

Model jak na razie wychodzi Ci bardzo ładnie. Oby tak dalej

P.S A tobie kolego TUKIDYNAS polecam się nie wtrącać w to kto jaki ma podpis. Jeżeli ktoś będzie chciał wejść w ten baner to wejdzie a tobie do tego WARA.

Odnoszę wrażenie, że raben nie wie o co chodzi... A może tak właśnie ma być podlinkowany ten baner...

Nie każdy jest mistrzem w HTML'u, a żeby chociaż posiadać jakieś umiejętności trzeba troche poczytać ;)

JUTRO DAM WIĘCEJ FOTEK

Tylko proszę Cię zrób fotki w dzień Bo tak to tylko widać odbite światło lampy błyskowej na modelu .

Pozdrawiam.

Fajna buda.

ale tak btw.

Nie polecam klikać na baner kolegi Paweł216. Nie wszystkimi zainteresowaniami trzeba się chwalić

Jak byś był inteligentny to byś wiedział, że to nie ja wstawiam sobie takie fotki na serwer I sobie tu kur**(de) nie rób pomp ze mnie cwaniaczku za 5 groszy

Cześć wszystkim temat się trochę zakurzył ale w modelu trochę się zmieniło daję fotki:

silnik sklejony i pomalowany:

e7011104577573cbmed.jpg

987cbb2415ba8f31med.jpg

032eeeff4c9e86bamed.jpg

wiem silnik idealny nie jest

a tak silnik prezentuje się na ramie

fb1e02c41347a3acmed.jpg

c9ea4186cd728ff6med.jpg

0ac14b1a984598a2med.jpg

a to przymiarka kabiny z sypialnią

320c49886c7e45a8med.jpg

to jest moja fantazyjna kanapa

01b8bc8fd9fa9fccmed.jpg

a przy silniku zamaluje te czerwone kropeczki jak dojdzie czarna farba

Czemu nie wyszlifowałeś silnika, chodzi mi o łączenie co idzie przez środek ? Więcej nic nie można ocenić bo fotki są za ciemne, a te z cyklu "silnik na ramie" to już całkowicie nic nie widać, staraj się robić w dzień.

Pozdrawiam,eKrystian

Szkoda że tych zdjęć nie robiłeś w piwnicy przy wyłączonym świetle i bez flesza to by wogóle nie było nic widać. Co to skomentować?? Ładnie świeci się chrom na zbiorniku i felach i śliczne paluchy na leżance.

Z pośpiechu zapomniałeś ? Ja bym to poprawił na twoim miejscu zupełnie inaczej to będzie wyglądać, szkoda olewać całkowicie modelu wiadomo, że to wtedy sklejanie nie ma sensu.

Pozdrawiam,eKrystian