Andrzej Godlewski Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 Dziękuje wszystkim za miłe słowa i napewo w następnych pracach utrzymać poziom wykonania aby tylko po tych pochwałach woda sodowa mi do głowy nie uderzyła co w moim wieku mogło by być szkodliwe Chciałem z tą dioramką wybrac się na jakiś konkurs ale jak juz jest tak wyogladana to chyba nie ma po co. Sianko po obejrzeniu Twojego Offaga nie pozostawiłeś mi wyboru jak tylko spróbować dorównać Tobie i zrobić albo atak polskiego samolotu na pociąg bolszewicki, albo właśnie coś z tej wojny w transporcie kolejowym tym, bardziej że mam stosowne archiwalne zdjęcie przedstawiającą taką scenkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 To już był tekst z serii żałosnych A Ty jesteś najwybitniejszym arbitrem do ich oceny, tak ? Nie rozśmieszaj mnie, ten tekst wielokrotnie już padał na forum i jakoś Cię nie drażnił, panie Miodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 To już był tekst z serii żałosnych A Ty jesteś najwybitniejszym arbitrem do ich oceny, tak ? Nie rozśmieszaj mnie, ten tekst wielokrotnie już padał na forum i jakoś Cię nie drażnił, panie Miodek Każdy z nas ma prawo ocenić rzeczy żałosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Jesteś rewelacyjny czekam na Twoje następne "boskie" oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Jesteś rewelacyjny czekam na Twoje następne "boskie" oceny Już mi się nie chce ciągnąć tego tematu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 ufff nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Diorama naprawdę ciekawa i, jakby nie patrzeć, podejmująca pomijany fragment historii - zarówno przez Modelarzy jak i producentów... Niestety. A Koledzy mogliby się tak nie drapać jak dziewczyny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 20 Czerwca 2017 Share Napisano 20 Czerwca 2017 Witam. Jest możliwość zaktualizowania tematu (wgranie nowych zdjęć)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 25 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2017 Czasami coś przepada w czeluściach wirtualnego świata ,w naturze jest i zawsze można to powtórzyć o ile taka potrzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 5 Września 2017 Autor Share Napisano 5 Września 2017 Udało się odszukać stare zdjęcia ,chciałem wykonać nowe fotki niestety z braku czasu muszą być takie . Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Super. Pytanie czy wóz sanitarny to przeróbka modelu italeri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 10 Września 2017 Autor Share Napisano 10 Września 2017 Tak i dość sporo zmienione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 yyyy.... z tym rannym to chyba "z frontu" poza tym to bardzo mi się podoba. szczególnie ta lampa olejna i narzędziowe klamoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 Super diorama! Przede wszystkim temat i wkład, można ładnie pomalować oklepany i łatwy model...można takze zrobić coś takiego jak Ty. Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Diorama piękna i pomysł i warsztat, ale dlaczego "temu wagonu" to zrobiłeś na niebiesko....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi