rtoipmodest Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Obiecane, acz z poślizgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Dzięki Piotrek, z pewnością będę się tym sugerował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Bardzo ładny ten KRAZ.Nie ma to jak większe modele .Może więcej pracy ,ale radochy po zakończeniu nie ma umiaru.Wszystko się podoba.Nawet drobny szczegół.Bo zrobiłem go sam.Gratuluje takiego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2010 No, powolutku czas kończyć przerwę świąteczno-noworoczną... Odkopać się z zaspy i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Zapomnieliście już pewnie, a tu KrAZ powraca... Rozruch dość powolny, wczoraj trochę pobrudziłem skrzynię pastelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Piękna robota Grześku... To na 1:35 wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 Kolejna droga pod górkę, czyli jak z husteczki higienicznej zrobić wypłowiałą plandekę. Jestem w trakcie walki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Ładnie ładnie! I do przodu!. Całkiem fajnie ta chusteczka wygląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 Tymczasem pokleiłem numery rejestracyjne... Na burcie I na drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Dobra wiadomość ukazał się KrAZ-255B w skali 1:35. Niestety został wykonany w żywicy co przekłada się na cenę - 145 euro. Więcej informacji na stronie producenta tj. minimanfactory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Lutego 2010 Autor Share Napisano 26 Lutego 2010 Dotarło do mnie brakujące ogniwo, czyli koła z ARMORY... Pięknie zrobione detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Oby tylko felgi pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Lutego 2010 Autor Share Napisano 26 Lutego 2010 Oby tylko felgi pasowały.Pasują na tyle, że temat ruchomych kół nadal zostaje aktualny.Myślę że bedzie ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 Koła robią się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 podziwiam i nie mogę doczekać się efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Już o Krazie zapomnieliście? A ja ławki do niego wystrugałem A właściwie zaadoptowałem, przerabiając burty z Urala 4320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek 23 Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 A mógłbyś poskładać "na sucho" co się da i pokazać ? Bo ja to taki niecierpliwy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Lada chwila będę go składał "na mokro" więc chwilkę jeszcze wytrzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Fajnie, że idziesz do przodu Ławeczki prima sort, nawet widzę spory efekt 3D Co do kółek z Armory to na dnaich czytałem na ML biadolenia na duże luzy.... . Widzę, że u Ciebie nie było tak źle, choć pomysł ze zrobieniem oddzielnie felgi uważam za chybiony. Będziesz robił jakiś konkretny pojazd z fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 nawet widzę spory efekt 3D No, oparłem je o zagiętą kartkę, a wyglądaja jakby ławki były wygięte. Co do kółek z Armory to na dnaich czytałem na ML biadolenia na duże luzy.... Luzy są, ale nie na tyle żeby się nad tym użalać. W porównaniu z jakością jaki prezentują całe koła luzy można naprawdę wybaczyć. Będziesz robił jakiś konkretny pojazd z fotki? Tak, nie uprawiam fikcji i zawsze wzoruję się na konkretnie istniejących sprzętach, pojazd o numerze UFK 0807 naprawdę jeździł. Będzie miał dwa wielkie pomarańczowe koguty na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 Fiku miku i już ławki są w Kraziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 No i fajnie. A ten Twój egzemplarz to LWP czy WP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 Raczej trzeba przyjąć, że to LWP Fotka jaką dysponuję jest z firmy sprzedającej sprzęt z demobilu i nie mam potwierdzenia by jeżdził w WP, choć może tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 No to fotka taka sobie Nie wiem od kiedy mieliśmy te samochody, ale w starusieńkim TBiU o PT-76 jest chyba jak ciągnie przyczepę z czołgiem. Choć może się mylę. Dla mnie LWP oczywiście ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Zacząłem robić oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi