bazylms Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 ... na wierzch kładziemy "szkiełko z przeźroczystego Distalu. A cóż to takiego? Szukałem w necie, ale mi jakieś głupoty pokazuje. Cytuj
Grzes Napisano 26 Listopada 2011 Autor Napisano 26 Listopada 2011 Ja używam akurat takiego, ale z pewnością dałyby radę i inne kleje tego typu Cytuj
Grzes Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Napisano 6 Grudnia 2011 Znów trafiły się spowalniacze, czyli elementy które trzeba zrobić od podstaw. Sprawiają one wrażenie że prace utknęły, tymczasem roboty mnóstwo, a efektów, póki co, na modelu nie widać... W międzyczasie robią się: 1 - trąbki zewnętrzne klaksonu 2 - chłodnica 3 - gaśnica (gotowiec jak widać na fotce) 4 - łańcuchy zabezpieczające otwieraną burtę tylną 5 - hak (gotowiec z blaszki) 6 - lusterka boczne A tak to wygląda w realu (fotka na usprawiedliwienie długiego czasu dłubania ): Cytuj
kubisz Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 No Grzesiu, ładne cacko nam tu montujesz Cytuj
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Bardzo podoba mi się ta plandeka. Swietnie Ci idzie. Kawał dobrej roboty. Cytuj
Ł.Sosnowski Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Całość jest bombowa, ale te detale to jest wyższa szkoła jazdy. Cytuj
Grzes Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Napisano 7 Grudnia 2011 A na marginesie - nie pożyczał ktoś z Was moich sznurków do plandeki, bo od kilku dni ich szukam... Cytuj
Rotwang Napisano 1 Maja 2018 Napisano 1 Maja 2018 Powodzenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi