bazylms Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 ... na wierzch kładziemy "szkiełko z przeźroczystego Distalu. A cóż to takiego? Szukałem w necie, ale mi jakieś głupoty pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Ja używam akurat takiego, ale z pewnością dałyby radę i inne kleje tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Znów trafiły się spowalniacze, czyli elementy które trzeba zrobić od podstaw. Sprawiają one wrażenie że prace utknęły, tymczasem roboty mnóstwo, a efektów, póki co, na modelu nie widać... W międzyczasie robią się: 1 - trąbki zewnętrzne klaksonu 2 - chłodnica 3 - gaśnica (gotowiec jak widać na fotce) 4 - łańcuchy zabezpieczające otwieraną burtę tylną 5 - hak (gotowiec z blaszki) 6 - lusterka boczne A tak to wygląda w realu (fotka na usprawiedliwienie długiego czasu dłubania ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 No Grzesiu, ładne cacko nam tu montujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Bardzo podoba mi się ta plandeka. Swietnie Ci idzie. Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Całość jest bombowa, ale te detale to jest wyższa szkoła jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 A na marginesie - nie pożyczał ktoś z Was moich sznurków do plandeki, bo od kilku dni ich szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotwang Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 Powodzenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi