PKD4GA Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Zdecydowanie numer 1, poniewaz numer 2 pasuje tu jak piesc do nosa. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 1 rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Zdecydowanie 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Jedynka lepsza, ale zbyt stonowana , zaś dwójka zbyt krzykliwa... Można by na wysokości lamp zrobić lekkie przetłoczenie jak w org. lotce w mojej Mazdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 1 skrócona po bokach do połowy lampy - tak jak oryginalna SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Zdecydowanie jedyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Kolego Morsie Szczerze jestem za 1 "skrzydłem" pasuje idealnie ale warto by posłuchac rady Portalusa 3mam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 12 Września 2009 Autor Share Napisano 12 Września 2009 Witajcie!! Dziękuję za tak szeroki odzew w mojej małej sondzie Zgodnie z jednogłośnym werdyktem będę rozwijać wersję "1" skrzydełka. Będzie nieco skrócone, bo jest rzeczywiście za szerokie. Jeżeli uda mi się zrobić odpowiednie narzędzie to będzie również lekko wygięte jak już wspominałem. Na weekend wyjeżdżam więc prace ruszą dopiero w okolicy poniedziałku. Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 Witajcie!! Drobne prace nad tyłem. Wykałaczkowy drążek prowadzący. Wyznaczyłem sobie pozycję w jakiej ma być napis. Zrobiłem rury wydechowe. Materiał: kapilara ze stali nierdzewnej fi4 ścianka 0,5 Niestety klejąc napis Lambo odrobina kropelki wyszła spod spodu i mały retusz muszę zrobić c.d.n. Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Jednym słowem koks xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Niestety klejąc napis Lambo odrobina kropelki wyszła spod spodu i mały retusz muszę zrobić Aby uniknąć stresu i takich przygód - polecam klej Micro Liquitape Microscale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Coś mi te rurki wydają sie ciutke za grube , ale napis dobrze wyszedł, retusz i będzie cacy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 22 Września 2009 Autor Share Napisano 22 Września 2009 (edytowane) Aby uniknąć stresu i takich przygód - polecam klej Micro Liquitape Microscale... Trzeba będzie specyfik zacząć stosować. fliper_nx wydechy może i mają grube ścianki, ale za to nadało im to masywny wygląd Niedługo koniec... jeszcze wycieraczki... c.d.n... Pozdrawiam Mors Edytowane 26 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Super bardzo mi się podoba Twoja praca Chciałbym zobaczyc ten model na żywo Ps.: A w szczególności te przednie światła Twojej roboty......cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 26 Września 2009 Autor Share Napisano 26 Września 2009 Completed... Zapraszam do galerii => LINK <= Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi