irizar Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Witam, Martines333 - to był tylko bezbarwny Messer malował. Jeszcze pójdą dwie warstwy i polerka. MAVERICK27 - Firanki to materiał wycięte tylko zgodnie tak jak ma oryginał :P; Czemu nie będziesz pokazywał swoich prac? Nie ma czego się wstydzić. Na tej stronie są fotki mojego wnętrza: viewtopic.php?t=15143&postdays=0&postorder=asc&start=60 Na samym dole. Scania wyglądała dzisiaj tak: Jest jeszcze roboty, a mało się dzieje Siatka na dolnej części będzie poprawiana. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 kolega z Wałcza wreście dostał zapału, ale duzo nie zrobił, tylko dałeś blende na taśme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Ale blende musisz chyba psiknąc tym samym białym co messer. Chyba że jest inny powód innego odcieniu? Bo jednak odróżnia się. Świetnie ci idzie. Załóż owiewki wtedy topline nabiera charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Wygląda efektownie Sandi - mi się wydaje że blenda nie jest jeszcze malowana na biało a tylko psiknięta podkładem. No chyba że to pierwsza warstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam, Budowa modelu powoli dobiega końca, niedługo planuje już robić sesje. Jednak jeszcze pokarzę co się dzieje z modelem, ze względu na to, że nie pokazywałem tak długo. Lipiec nie miałem za ciekawy choróbsko dopadło i pobyt w szpitalu. Ale budowa modelu nie stoi tylko jak powróciłem do zdrowia się zabrałem za model od razu. Wnętrze: Podwozie: Przymiarka z kabiną: Tu już rama wywrotki pomalowana bazą: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Czy bedziesz robić do tej scanii będzisz robił wanne czy chłodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Tu już rama wywrotki pomalowana bazą: Jest napisane że wywrotka, poza tym rama nie pasuje do żadnej innej zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 No co do ramy to owszem,ale jak oryginał auta jest z chłodnią,a takiego to robi no to niech się trzyma planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Wszystko naprawdę ładnie ,tylko musisz popracować nad miedzyosią ,bo psuje efekt . Nie obraź się ale takie jest moje spostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam, Dziękuje za komentarze Jark, a zobacz na 7 stronie tematu, że firma "Patrick v.d. hoeven" też ma wywrotkę. Co prawda innej firmy, ale wolałem nawet ten ciągnik urozmaicić i zrobić z wywrotką. Do końca nie wiadomo czy ta Scania jest cały czas podpięta pod chłodnie Według mnie z wywrotką ten model będzie bardziej urozmaicony, dlatego zaszła taka zmiana planu, a plany zmieniać się mogą ;) Na początku tematu też nie było powiedziane, że będzie cały zestaw. lolek300124 dzięki za uwagę, spróbuje coś z tym porobić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Acha...Nie byłem wtedy zarejestrowany więc nie wiem wszystkiego dokładnie.To w takim razie scania będzie nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Wszystko ładnie Może już o tym było, ale koła na przedniej osi są chyba zbyt wąskie, moim zdaniem ss powinny być szersze od standardowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam, Tommi Tak powinny być szerokie. Scania będzie miała szerokie, ale na razie brak tych opon z czasem dla Scanii pod mienie. Takie 3 zdjęcia w całości z wywrotką jak zestaw się prezentuje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Po prostu cukiereczek. Śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 To chciałem usłyszeć Wywrota ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 5 Października 2011 Autor Share Napisano 5 Października 2011 Witam, Zdjęcia: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Blendy chyba nie przykleiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Bardzo ładna Scania, podoba mi się malowanie. Widze ze u ciebie jest kabina pochylona do tyłu, poprawisz to jeszcze czy już za późno na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 No ta blenda to jakaś masakra zrób coś w tym stylu http://picturepush.com/public/6702430 . A po za tym jest ok i fajnie wygląda ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 No ta blenda to jakaś masakra zrób coś w tym stylu http://picturepush.com/public/6702430 Tu właśnie o to chodziło żeby była ta blenda a nie inna...Taka jest na oryginale Ale blende musisz poprawic, jest troche innaczej przymocowana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 6 Października 2011 Autor Share Napisano 6 Października 2011 Dzięki za komentarze Tak blenda ma taka być. Dzięki dan-720 za spostrzegawczość. Przeglądając tak sobie teraz na spokojne też zauważyłem, że błąd w mocowaniu jest tej blendy coś pokombinuje z tym, ale jak mi nie wyjdzie w odklejaniu to tak zostawię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Dzięki dan-720 za spostrzegawczość. Przeglądając tak sobie teraz na spokojne też zauważyłem, że błąd w mocowaniu jest tej blendy coś pokombinuje z tym, ale jak mi nie wyjdzie w odklejaniu to tak zostawię. Nie ma za co, od tego tu jesteśmy. Nie żeby wytykać błędy tego nie sugeruje, ale pokazać co możesz poprawić albo pokazać blad kturego może nie zauważyłeś tak jak teraz. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Robi wrażkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Mnie sie bardzo podoba, o malowaniu pisalem Ci wczesniej. Popraw tylko kilka szczegolow (blenda, oslony miedzyosiowe no i zawieszenie kabiny jak dasz rade). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Coraz więcej i coraz lepiej aż nie mogę doczekać się efektu końcowego. Tak jak pisano wcześniej musisz poprawić osłonę między osiową bo psuje efekt. Oby tak dalej a model będzie na najwyższym poziomie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi