Alvaro92 Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 No no no Całkiem ładnie Jeszcze tylko małe poprawki przy żaluzjach tak jak jawkers powiedział i malina Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Października 2009 Autor Share Napisano 10 Października 2009 Dokładnie,bez małego retuszu się nie obejdzie Zacznę to jutro-dzisiaj niech sobie lakier "odpocznie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Fiu fiu coraz lepiej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Przyłączę się do kolegów Drabina się wysuwa? Jeśli tak, to machnąłbyś może zdjęcie "w akcji", żeby zobaczyć tak "poglądowo"? Przy okazji, poza tym Iveco i dwoma merolami z Revella nie ma nic pożarniczego w "24"? (Opla Blitza nie liczę) Pozdrawiam, bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Października 2009 Autor Share Napisano 11 Października 2009 wielkamucha proszę bardzo(zapomniałem tylko wysunąć podpory) : Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 No bardzo spory wysięg Elegancko idzie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 wielkamucha proszę bardzo(zapomniałem tylko wysunąć podpory) : Eeextra... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Fenomenalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Ciszę się że podoba Wam się moja robota Tymczasem doklejone zostały drobiazgi oraz wprowadziłem małe poprawki lakiernicze-jeszcze nad tym będę musiał popracować : Oraz wpadłem na pomysł zamienienia tylnych świateł z zestawu : Na takie, z Mercedesa: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Jest ekstra... Widzę, że co raz bliżej finiszu Mierzyłeś drabinę na maksymalnym wysięgu? Moja ma 135 centymetrów, a po przedłużeniu do rozmiarów naszego Mercedesa z Wrocławia będzie miała ponad 2 metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Moja też ma 135 cm. ponad 2 metry Masakra Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Nom, to już jest kawałek drabiny... W końcu w rzeczywistości to jest 53 metry wysięgu maksymalnego. Wystarczy podzielić na 24 Problem tylko z przedłużeniem tej drabiny... Wracając do tematu Twojego Magirusa... Widzę, że oparłeś drabinę o ścianę. Pewnie nie przypadkowo, co? Jeśli rozciągnięta drabina przeważa Ci model, to wrzuć jakiś ciężar (najlepiej kawał ołowiu- ciężarki do łowienia z gruntu do dostania w każdym wędkarskim) gdzieś na środku ciężkości modelu. Najlepiej pod parkiem drabinowym, albo lekko przed tylną osią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Oparłem drabinę o ścianę z tego względu że nie jest ona przyklejona do "ramy" Ale jak by i po przyklejeniu były jakieś zachwiania, to skorzystam z Twojej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Elegancko światełka też są bomba przyklej te z merolka Tak ogólnie to dużo Ci jeszcze zostało roboty przy tym autku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Tak ogólnie to dużo Ci jeszcze zostało roboty przy tym autku ?? -silnik oraz jego osprzęt -bezbarwny na kabinę -uszczelki przy szybach -olinowanie drabiny -malowanie drabiny -kalki PSP -i różne prace wykończeniowe (przykleić zderzak,szyby.lampy itp.,itd.) Trochę tego jeszcze jest ,do końca roku powinienem się wyrobić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 No teraz to już tylko bliżej niż dalej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Października 2009 Autor Share Napisano 24 Października 2009 Takie tam ... Zrobiłem uszczelki oraz dodałem od siebie halogeny Blacha KR jest tylko dla przymiarki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Października 2009 Super Moderator Share Napisano 24 Października 2009 Witam. O widzę, że duże postępy się tu porobiły. Super, halogeny pasują do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Normalnie prowokujesz mnie, jeszcze pare fotek i zacznę swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Października 2009 Autor Share Napisano 25 Października 2009 Normalnie prowokujesz mnie, jeszcze pare fotek i zacznę swojego Śmiało We dwóch zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Października 2009 Super Moderator Share Napisano 26 Października 2009 Ja mojego będę musiał ratować, ponieważ pociąłem mu ramę . Ale dla chcącego nic trudnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Fajny model, sam jakieś 11 lat temu popełniłem go wespół z Revell'owskim Metzem na Mesiu, fakt niezaprzeczalny, że model Italerki daje znacznie większe możliwości manewru, chociaż szczerze mówiąc, do tej pory nie mogę pojąć, czemu aż tak poszli na łatwiznę i zrobili te podpory na sztywno tzn tylko wysuwane i w położeniu dla sprawionej drabiny, przecież Roco w maleństwie w skali 1/87 ma full opcję, o poziomowaniu samego parku drabinowego nie wspominając, co w Italerce też "usztywnili", niby wykonać można samemu, ale dwie skale i to nie porównywalne... w każdym razie siedzę cierpliwie i czekam końca, bo model zacny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Bardzo ładnie i czysto. Masz ode mnie plusa (3 plusy i ) Andrzej przecież Ty nie umiesz w tak małej skali modeli lepić to co się będziesz za takie modele zabierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 27 Października 2009 Autor Share Napisano 27 Października 2009 (3 plusy i ) Oby,oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi