Twitch Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 nie... on jest beztłuszczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 jenszcze mokry akryl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2014 King Tiger Sd.kfz.182 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Zimm nie odchodzi ani nic? Bo na moim kt mam i troche się boje że odejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2014 Nic a nic nie odchodzi. Wszystko zależy jak jest zrobiony(nakładany). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Jak ty go nakładałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Bez sensu te zdjęcia. Chcesz model pokazać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Bez sensu te zdjęcia. Chcesz model pokazać czy nie? Dokładnie, gdy zaglądam do tego warsztatu to te zdjęcia odpychają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 A ja myślałem,że mi coś przeglądarka głupieje i nie wyświetla poprawnie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Wygląda jak die-cast do składania z kiosku. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Bo są sterylnie czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 29 Lipca 2016 Autor Share Napisano 29 Lipca 2016 Witam Kolegów. Oto moje dwa nowe KT. Kupa roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Ja tam zdjęć nie widzę :/ Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur111bartek Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Masz szansę jak mało kto porównać oba modele Trumpka i Tamki. Jak je postrzegasz? Który lepszy. W czym lepszy? Czy też różnice nie są znaczące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 1 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2017 Witam. Zrobię parę zdjęć i pokaże różnice. Tamiya ma dużo uproszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Jakiej wielkości są modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 14 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2017 Witam. Duże są. Tiger Tamiya to model rc wydaje dodatkowo odglosy pracy silnika i mechanizmów - są ok. Za to jest dużo uproszczeń a tego nie lubie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia (edytowane) Witam po kilku latach. Wstawiam kilka nowych fotrk: Edytowane 17 Sierpnia przez marcin128gb Nowe fotografie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia No i takie powroty to ja lubię, to ja szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Sierpnia Share Napisano 17 Sierpnia King size dla każdego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin128gb Napisano 18 Sierpnia Autor Share Napisano 18 Sierpnia (edytowane) Witam. Jagdtiger nie zmieścił sie na półce Edytowane 18 Sierpnia przez marcin128gb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi