reggy Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Cześć, nazywam się Piotrek, sklejam od równo 3 lat i 7 dni i chciałem wam pokazać mój 63 model. Powstał z bardzo dobrego zestawu Dragona, który miałem przyjemność otrzymać jako Grand Prix sponsora www.hobbyta.sklep.pl w I Zimowym Konkursie Modelwork. Od siebie dodałem blaszane błotniki Griffon modelu i dwie figurki Legend Productions. Jaki koń jest, każdy widzi. Dużo można zobaczyć w warsztacie: viewtopic.php?t=15271 John, mówiłem Ci, że to nie była uczciwa wymiana. Ale nieeeee, Ty zawsze swoje I kij, chociaż nam elektronika nie siądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Model modelem jak zawsze na wysokim poziomie, ale teatrzyk z figurkami bombowy Poazdrawiam. P.S. czekam na pantere obiecywaną z zeszłego roku z dioramką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Cześć Piotruś. Jestem Grzesio i skleiłem zaledwie 2 modele. Twója 63 praca bardzo mi się podoba, szczególnie to że jest taka czyściutka i wygląda na nowego tygryska. Mimo to nie podzielilbym się z Tobą kukułkami na placu zabaw , bo nie zrobiłeś obiecanego opisu nowego psikadełka ;) Obiecałeś..... ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 22 Lipca 2009 Autor Share Napisano 22 Lipca 2009 Mimo to nie podzielilbym się z Tobą kukułkami na placu zabaw , bo nie zrobiłeś obiecanego opisu nowego psikadełka ;) Obiecałeś..... Każdy model jest malutkim opisikiem aerografu ;) Postaram się na dniach coś sklecić P.S. czekam na pantere obiecywaną z zeszłego roku z dioramką ) Już wyciągnięta moja dioramka z Panterą G z zeszłego roku, niedługo popchnę do przodu. I będzie Pan Zippo! Póki co sklecam Panterę F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Śliczny . Naprawdę. Mógłbym patrzeć i patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Piękny panzer Trzeba będzie się kiedyś, kiedyś w odległej przyszłości na niego skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Nie przepadam za niemiecką myślą techniczną z IIWŚ, ale Twój warsztat bardzo mi się podoba. Jak dla mnie modele są akuratnie, dyskretnie sciachane i zapaskudzone; nie za dużo, nie za mało, w sam raz. I perfekcyjnie wykonane. Pozdrawiam. (modelarstwem zajmuję się 1,5 roku i skleiłem circa 4,5 modelu-dżołk taki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Dzięki takim modelom coraz bardziej nabieram ochoty na jakiegoś KT, jest dobrze Jedynie się przyczepię do figurantów i nie chodzi o same malowanie, bo mi jeszcze mi daleko do takiego poziomu, ale do mundurów. Różową lamówką powinien być tylko obszyty kołnierz i pagony. Czapka dowódcy powinna być w kolorach czepek WH z różową lamówką. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 uśmiałem się setnie z zamiany. brawo - i za pomysł i za model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolll Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Model b.ładny tak samo figurki- pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 Ładny kotek, aż człowiek sam nabiera ochoty na sklejenie jego... No ale niestety póki brak kasy i nie dostarczone modele ciążą to ciężko coś nowego zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 Bardzo ładny KoeingsTiger! Z niczym nie przesadzony. Po prostu esencja modelarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 Bardzo dobry model. Fajne kolorki kamo, figurki także niczego sobie. Podoba mi się pomysł z delikatnymi przetarciami zimmeritu. Brudzing także udany, chociaż dla mnie troszkę za słaby, ale pojazd robiony na podstawie zdjęcia, więc tutaj też nie mam do czego się przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Lipca 2009 Autor Share Napisano 24 Lipca 2009 No i nikt nie zauważył, że MG w wieży jest zamalowany na bazowy kolor ;] Swoją drogą sam to niedawno zauważyłem. Dzięki za wszystkie komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 trzyma poziom,w twoim stylu,bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi