Zderzak Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Polecam zajrzeć http://www.jadarhobby.pl/italeri-6484-m1097-hummer-cargo-carrier-p-20493.html Sporo zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 A co Ty nam tu za g... pokazujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 to wygląda jakby ktoś przeskalował revela w 72 na 35 (nie odwrotnie z 35 na 72) ps ciekawie na planiku malowania poski wyglada - upi.... jak nieszczęście i z tablicami rejestracyjnymi prosto z "wydziału komunikacji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Tia... Z jednej strony - jeden z moich ulubionych i najlepszych modeli powstał z zestawu Italeri. Ale z drugiej strony - wymieniłem w nim wszystko oprócz ramy i nadwozia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 tak jak revel, rama i nadwozie dobre (dół nadwozia i bez maski) reszta kicha totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja ta się nie znam, ale wygląda to słabo Ale jak za model w 3-5ce to nie cenią się wysoko kubisz Po raz kolejny dzięki za foto przyda się na 100% masz może je w większej rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja ta się nie znam, ale wygląda to słabo Ale jak za model w 3-5ce to nie cenią się wysoko Niby racja, bo mało który model w 1:35 kosztuje poniżej 40 zł. Ale niestety jakość jest adekwatna do ceny... masz może je w większej rozdzielczości Nie mam, ale zerknij tutaj, coś powinno się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Dziękować przyda się i to bardzo Powoli muszę brać się za ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 To masz jeszcze kilka zdjęć, żebyś nie mówił potem, że mało było : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Panowie, mam pytanie: czy fotele z zestawu Legenda LF-1193 będą pasowac do M-1026 A2 w polskiej wersji? Podejrzewam, że tak, ale chcę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Trzeba wymienić podstawy tylnych foteli. Tak to wygląda w polskim M1026: EDIT: Trzeba jeszcze lekko zmodyfikować podstawę przedniego fotela: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Dzięki. Pomysł powoli dojrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Pomysł powoli dojrzewa. Pielęgnuj i podlewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Trzeba jeszcze lekko zmodyfikować podstawę przedniego fotela: Może Ty będziesz wiedział. Ja widzę tam tylko kawałek blaszki i materiał. Co właściwie należy zmienić, dorobić Tomek, wybrałeś już dokładną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Może Ty będziesz wiedział. Ja widzę tam tylko kawałek blaszki i materiał. Co właściwie należy zmienić, dorobić Nie mam niestety dobrego zdjęcia tej podstawy. W swoim Humvee wykorzystałem fotel z konwersji Legenda na Memugana - bardziej się nadawał niż ten z M1151. Dorobiłem tylko paski imitujące te wzmocnienia, do których od strony drzwi jest przymocowana tabliczka "FIRE EXTINGUISHER" (patrz zdjęcie wyżej). No i nie wiem, czy podstawa fotela z M1151 nie jest czasem szersza - przy fotelu z Memugana weszła mi bez problemu gaśnica. Zderzak - sprawdź sobie, czy weszłoby cokolwiek przy fotelu z M1151. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Konrad - prawdopodobnie będzie to M-1026 A2 UB-00042 (z osłonami), lub UB-00134 (bez osłon). W tej chwili jeszcze kompletuję materiały, jeszcze parę elementów muszę zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Masz jakiś album ze zdjęciami lub pojedyncze zdjęcia, bo osobiście nie znalazłem takich numerów blach. No chyba, że przeoczyłem Co do foteli Legenda, to jest tam przerwa pomiędzy drzwiami, taka jak na fotce powyżej, wyżej, wyżej, w poście Tysiuńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Tak, mam obydwa Humvee's na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Tak, mam obydwa Humvee's na zdjęciach. Wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Proszę bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Górne to chyba w Wędrzynie A dolne dość ciekawe. Jeśli to miasto, to fajnie położyli KM na obrotnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Ciekawa data na drugim zdjęciu. Wtedy jeszcze raczej Humvee nie mieliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Tysiuniek, zerknij tutaj, to chyba będzie ten fotel kt. Cie interesuje: http://www.tpub.com/content/hummer/TM-9-2320-280-20-3/css/TM-9-2320-280-20-3_82.htm Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Dzięki. To chyba ten, i to w szczegółach. Niestety, nie potrafię takiego zrobić we własnym zakresie. Trzeba będzie jednak zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi