Tysiuniek Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Widziałem te konwersje. Cena ostatniej jest z kosmosu. Szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Nie wiem, na ile można wierzyć stronie Jadaru, ale w ostatnim linku, na dole widać co jeszcze kupili klienci, którzy nabyli to cudo. Widnieje tam pozycja zestawu Rhinio Czyli jednak ktoś kupił te dwa produkty Z drugiej strony, patrząc na kolejną nowość: http://www.jadarhobby.pl/legend-lf0119-vehicle-driver-p-20520.html Ktoś dokupił do tego ziomka sporo innych rzeczy. Wydaje mi się to albo chwytem sklepu, albo ktoś obrabował bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Może komuś jeszcze się przyda, więc zamieszczam tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Dzięki wielkie. monitor i klawiaturę nietrudno będzie dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) Witam Wczoraj będąc w Toruniu zobaczyłem na żywo humvee (nasze wojsko na rynku pokazywało swoje pojazdy) Ja oczywiście pobiegłem obejrzeć naszego humvee (pojazd był bardzo oblegany) Humvee na żywo zrobił na mnie ogromne wrażenie Pozdrawiam Piotrek Edytowane 3 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Wielkie dzięki Wiem coś o tym jakie wrażenie robi polski Humvee Miałem okazję nawet jeździć Tej wersji (M1045A2 ze Spike`m) nie było tak ładnie obstrykanej. Tylko złam linijki z miniaturkami, bo trochę się forum rozjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Świetnie, dzięki za zdjęcia. Nie masz może przypadkiem więcej zdjęć przedziału ładunkowego? Ciągle mnie zastanawia jak magazynki i inne klamoty są mocowane we wnętrzu. Oczywiście chodzi mi o polską wersję. Do innych jest mnóstwo zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Też się zastanawiałem jak wygląda przedział ładunkowy w humvee Wczoraj dane mi było zaspokoić swoją ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Piotrek, masz więcej tych zdjęć Jeśli tak, to mógłbym prosić wszystkie na maila Byłbym niezmiernie wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 mógłbym prosić wszystkie na maila Question Przyłączam się do prośby.;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Wczoraj korzystając z okazji obcykałem sobie humvee bardzo dokładnie (fotek trochę się uzbierało) To najlepsze zdjęcia jakie udało mi się wczoraj zrobić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Dzięki Co do samego pojazdu, to bagażnik jest inny niż np. w M1025A2 W ogóle pomijając wygląd zewnętrzny, bo to oczywiste, nawet nie przypuszczałem, że takie różnice są też we wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 3 Maja 2010 Autor Share Napisano 3 Maja 2010 A jakie szałowe pokrowce na siedzenia Peter 1410 - świetne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 http://www.automotto.org/entry/russian-builds-a-hummer-at-home/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Prawie robi wielką różnicę...Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Dziś dotarł do mnie M998 I.E.D. sprzedający dorzucił do niego żywiczne koła (chyba kopie MIG'a bez napisów na oponach) kompletny zestaw Blast Models BL 35052k oraz dach wraz z obrotnicą od Tamki I teraz nasuwa się pytanie co z tego można ciekawego sklecić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 To zaraz pomyślimy, ale szybkie pytanie. Może opstrykać to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Maja 2010 Autor Share Napisano 5 Maja 2010 Możesz zrobić coś w tym rodzaju (używając innego dopancerzenia drzwi, tego z Blast Models): albo model z pudła. Te koła bez napisów to MIG Productions. Możesz wrzucić dokładne fotki tego zestawu Blast Models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Jeśli te drzwi nie mają doklejonych pewnych części, to po szlifie mógłbyś nawet zrobić wersję M1045/43 A2. Oczywiście polską. Więcej będzie można powiedzieć po zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Fotki zaraz pstryknę Z pudła na pewno nie będę go robił, chodzi mi raczej o coś ciekawego z dachem i wykorzystaniem owych drzwi do Blast Models, niestety jeszcze nie znam się na wersjach, opancerzeniach i innych szczegółach dlatego pytam Pozdrawiam i idę pstrykać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Maja 2010 Autor Share Napisano 5 Maja 2010 Jak popstrykasz, to może coś dobiorę ze zdjęć pod Twoją koncepcję. EDIT. pomyliły mi się zestawy - nie wiem czemu myślałem, że w tym zestawie BM są niskie pancerne drzwi, takie do połowy. Dlatego wrzuciłem te zdjęcia na poprzedniej stronie. Tymczasem są tam imitacje zwykłych drzwi z M1025 z dospawanymi płytami pancernymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Panowie, jak pomalować plecaki z OIF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Kuchnia, nie znam "naukowej" nazwy. Te które były zawieszone na modelu z usuniętej galerii. Chodzi mi o okres działania "Reconu" w pierwszej fazie wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Ja mimo wszystko szedłbym w woodland jak większośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi