sir.michal Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 To samo co było z dodatkami czy całość od podstaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 To samo co było z dodatkami czy całość od podstaw? Początkowo zapowiadali, że niby całość nowe formy. Teraz Maciek zauważył i słusznie, że jest tylko napis o nowych elementach/formach. Pytanie jak to odbierać. Trzeba poczekać, miejmy nadzieję, że nie okaże się, że będzie stare Academy i nowe części. Chociaż może te stare formy/części to będzie to przepak części Bronco plus części do M1151? Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 W pierwszym poście w tym temacie jest już kompletna (mam nadzieję) ostateczna lista uczestników oraz linków do warsztatów i galerii. Gdyby ktoś znalazł jakieś błędy lub braki to proszę o PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 Poster: http://www.bronco-model.com/en/haibao2.asp?pic=%282011-1-7-132617%29.jpg&pic13=%282011-1-7-133633%29.jpg Podają na stronie, że w styczniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Przepraszam, ale jako laik w temacie zapytam - co to za ustrojstwo to z przodu i do czego służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 "Rhino" ("Nosorożec") to urządzenie detonujące miny-pułapki IED przy pomocy promieniowania podczerwonego. Przed użyciem urządzenie jest obniżane z pozycji transportowej (pionowej) do pozycji bojowej (poziomej) - oczywiście w celu "odsunięcia" detonacji jak najdalej od pojazdu. Pierwsze urządzenia tego typu pojawiły się w Iraku w maju 2006 roku i są cały czas rozwijane (Rhino II, Rhino III). Montowane na Humvee oraz innych pojazdach (m.in. Stryker, M93 Fox, M1117, MRAP). http://www.hmmwv-models.yoyo.pl/viewtopic.php?f=22&t=169 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 I znów jestem mądrzejszy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 W ciągu krótkiego czasu ukazuje się kolejny fajny model... Razem z Kubą mamy propozycję ustanowienia graficznego symbolu naszej grupy sklejaczy Humvee's: rozradowanego gościa w potarganych portkach i dziurawych butach, za to z nowym modelem pod pachą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 W styczniu? W tym styczniu? Tego kupię na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 W styczniu?W tym styczniu? Tego kupię na pewno. Tylko pamiętaj, że będzie kosztował zapewne ponad 250zł. Poprzedni Bronco kosztuje 180zł, natomiast ten ma inną, bardziej rozbudowaną wieżę, bardziej dopracowane niektóre elementy np drzwi, dochodzi zderzak IBIS TEK, system Rhino, Duke. Tani nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Raz można se pozwolić. I wiesz , że nie musisz martwić się o merytorykę ani o składalńość i blach też nie trzeba, bo prawie wszystko jest dopracowane. Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Szczęśliwcy - nie zostaje nic innego tylko życzyć 3-go "Bronka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Hmm, takim trzecim Bronkiem może być z całą pewnością M1151 Academy. Bronco raczej poprzestanie na tym, pewnie jadą z drugim modelem, bo mają opracowanego M1114. No chyba, że jeszcze jedną odmianę planują Nastały pikne czasy, oj pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Ciekawe po co dali czeskie i irackie malowanie skoro zestaw uzbrojenia dołączony do modelu nie jest używany przez te państwa na Humvee (przynajmniej na 100 % nie przez Czechów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Zapowiedź Toro-Model - kierowca do polskich Humvee: Więcej: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=8188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Witam po długiej przerwie spowodowanej pobytem w szpitalu. Dawno nie zaglądałem na forum, więc jest co czytać i podziwiać (szczególnie w tym temacie). P.S Chciałem wkleić fotkę ale się nie da- łączy z fotosik.pl i wyświetla mi komunikat: No such file or directory. Edytowane 17 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Salieri - witaj po przerwie Zmień hosting zdjęć na photobucket albo imageshack. Fotosik to ZUO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Jak zmienić hosting zdjęć? Na forum jest domyślnie ustawiony Fotosik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Domyślnie? Nie sądzę - to gdzie trzymasz swoje zdjęcia zależy tylko od Ciebie. Ja mam swoje konto na www.photobucket.com - jego założenie jest banalnie proste, wrzucanie zdjęć również. Tutaj masz poradnik, jak wstawiać zdjęcia z różnych hostingów: viewtopic.php?t=7808 Photobucket niedawno zmienił lekko szatę graficzną, ale nie powinieneś mieć problemów z załapaniem co i jak, gdybyś właśnie photobucket wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 [ciach] Ha! Teraz się udało! Kubisz dzięki za pomoc- przypomniałem sobie jak się wrzuca fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Lutego 2011 Autor Share Napisano 1 Lutego 2011 Kolejne nowości od Voyager Model: PEA246 - Modern HUMVEE family bullet-proof door: PEA240 - Modern USMC Rhino Anti IED Device (2 sets): PE35401 - Modern USMC HUMVEE M1114 Frag5 w/smoke discharger (for Bronco CB35080): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Ja z takim pytaniem. Projekt skończony, już praktycznie tutaj nic nie piszemy, więc chciałem się dowiedzieć, kiedy dział HUMVEE zniknie? Chodzi mi przede wszystkim o przeniesienie galerii i warsztatów oraz innych tematów, tak, żeby modele można było kończyć już w dziale wojskowym. Dłużej raczej nie ma sensu trzymać tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 21 Lutego 2011 Autor Share Napisano 21 Lutego 2011 kiedy dział HUMVEE zniknie? A żeby to takie proste było Trzeba nad tym usiąść na dłużej i powybierać odpowiednie tematy i miejsce, gdzie powinny się znaleźć. No i jakiś moderator musiałby poświęcić sporo czasu na przenoszenie. Może pewnego dnia najdzie mnie ochota i zabiorę się za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Nowe dodatki Voyagera: PEA245 - Modern HUMVEE/DUMVEE family Super Swaper wheels w/spare wheel http://www.voyagermodel.com/productdetails.asp?itemid=PEA245 PEA247 - Modern HUMVEE/DUMVEE O-GPK set (z pancerzem Frag 7): http://www.voyagermodel.com/productdetails.asp?itemid=PEA247 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi