Marek Świderski Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj
Majek Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 A zdjęcia "lotniskowe" - pyszne. Dokladnie tak. Na nich jest nie do odroznienia od prawdziwego samolotu. Nic dodac, nic ujac... Co nastepne? Tajfun? Cytuj
okonek Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Piekny model i ciekawa relacja Moge sie tylko przyczepic do nawierzchni lotniska ale fotki w powietrzu tak mnie walnely, ze na szybkiego sie troche pobawilem Cytuj
Marek Świderski Napisano 25 Listopada 2006 Autor Napisano 25 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj
Marek Świderski Napisano 26 Listopada 2006 Autor Napisano 26 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj
Gość Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Gratuluję ! Wygląda na to, że jestes Marku najbardziej "płodnym" modelarzem na tym forum. Cytuj
dormitor Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Fantastyczny model. Wielkie brawa. Wchodzę na stronę główną Modelworku, patrzę i myślę ,,osz kurde, 2 fotki 1:1 teraz zaczęli dawać?'', po chwili dopiero rozpoznałem, że to Twoja suczka. Cytuj
Krzysiek Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Śliczny model, śledziłem relację z powstawiania i jestem pod wielkim wrażeniem. Gratulacje! Cytuj
marian_anna Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Fantastyczny model. Wielkie brawa.Wchodzę na stronę główną Modelworku, patrzę i myślę ,,osz kurde, 2 fotki 1:1 teraz zaczęli dawać?'', po chwili dopiero rozpoznałem, że to Twoja suczka. Pomyślałem dokładnie tak samo. Jednak jedna rzecz zdradza, że jest to model... mianowicie opony mogłyby się trochę ugiąć pod ciężarem. Gratuluję Cytuj
Marek Świderski Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Napisano 1 Grudnia 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj
Focus Napisano 8 Października 2016 Napisano 8 Października 2016 Model z zestawu KP, slkala 1:48, dodatki - kabina Aires, 2 blaszki Part, kalkomania HDL i troche własnej waloryzacji. Model znany (chyba) większości bawiących się w modelarstwo (mam tu na myśli sklejanie a nie zbieranie modeli w pudełkach ). Wymagał drobnych poprawek, wszystko jednak na miarę przeciętnych umiejętności i jak widać da się z tego zestawu zbudować coś co przypomina samolot. Reszta była powiedziana w wątku z budowy modelu. ładne malowanko Cytuj
Tazman79 Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 Pomysl ew o wymianie pitotek na te z Mastera i wydaję mi się ze Twoje troche zadzieraja za bardzo "nosa" Po za tym model super Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi