Marek Świderski Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Ale ladna suczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 A zdjęcia "lotniskowe" - pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 A zdjęcia "lotniskowe" - pyszne. Dokladnie tak. Na nich jest nie do odroznienia od prawdziwego samolotu. Nic dodac, nic ujac... Co nastepne? Tajfun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Gratulacje Marku Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Piekny model i ciekawa relacja Moge sie tylko przyczepic do nawierzchni lotniska ale fotki w powietrzu tak mnie walnely, ze na szybkiego sie troche pobawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 25 Listopada 2006 Autor Share Napisano 25 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 BARDZO FAJNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 26 Listopada 2006 Autor Share Napisano 26 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 Piękny modelik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 Modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Gratuluję ! Wygląda na to, że jestes Marku najbardziej "płodnym" modelarzem na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Fantastyczny model. Wielkie brawa. Wchodzę na stronę główną Modelworku, patrzę i myślę ,,osz kurde, 2 fotki 1:1 teraz zaczęli dawać?'', po chwili dopiero rozpoznałem, że to Twoja suczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Śliczny model, śledziłem relację z powstawiania i jestem pod wielkim wrażeniem. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Fantastyczny model. Wielkie brawa.Wchodzę na stronę główną Modelworku, patrzę i myślę ,,osz kurde, 2 fotki 1:1 teraz zaczęli dawać?'', po chwili dopiero rozpoznałem, że to Twoja suczka. Pomyślałem dokładnie tak samo. Jednak jedna rzecz zdradza, że jest to model... mianowicie opony mogłyby się trochę ugiąć pod ciężarem. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2006 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Model z zestawu KP, slkala 1:48, dodatki - kabina Aires, 2 blaszki Part, kalkomania HDL i troche własnej waloryzacji. Model znany (chyba) większości bawiących się w modelarstwo (mam tu na myśli sklejanie a nie zbieranie modeli w pudełkach ). Wymagał drobnych poprawek, wszystko jednak na miarę przeciętnych umiejętności i jak widać da się z tego zestawu zbudować coś co przypomina samolot. Reszta była powiedziana w wątku z budowy modelu. ładne malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Pomysl ew o wymianie pitotek na te z Mastera i wydaję mi się ze Twoje troche zadzieraja za bardzo "nosa" Po za tym model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi