reggy Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Hej! Udało mi się skończyć niniejszy modelik. Bardzo przyjemny, samoskładalny, trochę brak dodatków fototrawionych w zestawie, chociażby na błotniki. Z własnej inicjatywy dodałem właśnie błotniki, płytę ekranów zdobyczną na poległej Panterze G, dopancerzenie stropu wieży... Warsztaciwo tutaj: viewtopic.php?t=15653 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Ależ monstrum! A najbardziej podoba mi się kolba od Stg 44 Widzę, że zaczynają się galerie, to i ja szybko skończę co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Bardzo fajna w odbiorze - malarsko, brawo Piotrek. p.s. na wydechach przepaliłbym mu nieco farbę. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Echhh, jak wy ludzie potraficie takie cuda robić... Nic tylko patrzeć i się uczyć pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Strasznie fajna maszynka wyszła, bardzo eleganckie malowanie. Aż się chce czułga sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Fantastyczne ślady po pociskach. Świetny model. Zresztą masz już swoją markę i trzymasz poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SniggerS Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Co tu dużo mówić... Genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Jakim kolorem robione obicia ? (te rdzawe) a model zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Fajnie zacieki i obicia, widać, że pojazd jest styrany, ale gąsienice jakieś takie czyste są. Czyżby załodze udało się zdobyć komplet obu, nowych gąsek . Po za tym ten Stg mi nie pasuje. Rzucony na dach, załoga w środku czołgu, a jak wiadomo, na froncie juma nie śpi Poza tym nie pomalowałeś okładzin rękojeści i wyglądają przez to na metalowe, ale to szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Mam pytanie : Czy mozesz okreslić historyczne umiejscowienie pojazdu bo mam problemy z kolorem. ,brak oznaczeń jednostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Gites majonez Bardzo fajnie ci wyszedł choć malowanie dobrałeś dość proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2009 Mam pytanie : Czy mozesz okreslić historyczne umiejscowienie pojazdu bo mam problemy z kolorem. ,brak oznaczeń jednostki? Berlin, październik '45, parę dni przed niemiecką kontrofensywą na wschód Model Sci-Fi. Wersja F nie wyszła poza fazę testów i nie walczyła. Na dniach będę ten model sprzedawał to pewnie zrobię nowe fotki - pewnie wrzuce :mrgeen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Model ciekawy , ale wybacz daleko mu do protoplasy czyli modelu Adam Wildera na którym się pewnikiem wzorowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Jak to u Ciebie - cacko. Jednak najbardziej urzekające są ślady po trafieniach - rewelacja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cieszyniak Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Całkiem niezły model, trochę za dużo rdzy, chyba że to rok 47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi