Skocz do zawartości

[Galeria][BF2] Panther ausf.F Dragon 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Udało mi się skończyć niniejszy modelik.

Bardzo przyjemny, samoskładalny, trochę brak dodatków fototrawionych w zestawie, chociażby na błotniki.

Z własnej inicjatywy dodałem właśnie błotniki, płytę ekranów zdobyczną na poległej Panterze G, dopancerzenie stropu wieży...

Warsztaciwo tutaj: viewtopic.php?t=15653

panthergal09.jpg

panthergal11.jpg

panthergal04.jpg

panthergal02.jpg

panthergal10.jpg

panthergal06.jpg

panthergal03.jpg

panthergal05.jpg

panthergal08.jpg

panthergal13.jpg

panthergal12.jpg

panthergal17.jpg

panthergal14.jpg

panthergal16.jpg

panthergal19.jpg

panthergal15.jpg

panthergal20.jpg

panthergal07.jpg

panthergal21.jpg

panthergal18.jpg

Napisano

Fantastyczne ślady po pociskach. Świetny model. Zresztą masz już swoją markę i trzymasz poziom

• 2 weeks later...
Napisano

Fajnie zacieki i obicia, widać, że pojazd jest styrany, ale gąsienice jakieś takie czyste są. Czyżby załodze udało się zdobyć komplet obu, nowych gąsek . Po za tym ten Stg mi nie pasuje. Rzucony na dach, załoga w środku czołgu, a jak wiadomo, na froncie juma nie śpi Poza tym nie pomalowałeś okładzin rękojeści i wyglądają przez to na metalowe, ale to szczegół.

• 3 months later...
Napisano

Gites majonez

Bardzo fajnie ci wyszedł choć malowanie dobrałeś dość proste

Napisano
Mam pytanie : Czy mozesz okreslić historyczne umiejscowienie pojazdu bo mam problemy z kolorem. ,brak oznaczeń jednostki?

Berlin, październik '45, parę dni przed niemiecką kontrofensywą na wschód

Model Sci-Fi. Wersja F nie wyszła poza fazę testów i nie walczyła.

Na dniach będę ten model sprzedawał to pewnie zrobię nowe fotki - pewnie wrzuce :mrgeen:

• 3 weeks later...
Napisano

Model ciekawy , ale wybacz daleko mu do protoplasy czyli modelu Adam Wildera na którym się pewnikiem wzorowałeś.