BaldPuma Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Projekt w marzeniach od roku - ciagle odkładany - brak planów Ale jako że zima długa - i brać modelarska chętna do pomocy -> RUSZAM Skala 1:72, materiały -> wszystko co możliwe Start -> listopad 2009 To co ma być: - - - - - - - - - - - - Jak się uda a "brać" wspomoże to następne (mały off top): - - - - - - - - - - - - Prośba do wszystkich posiadaczy materiałów rysunkowych (planiki), ewentalnie nawet skany TBiU - też nie mogę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Nie pomogę z dokumentacją, ale chętnie zostanę prezesem klubu kibica. W sumie to taki polski Humvee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Witam! Bardzo fajny temat. Trzymam kciuki i nie mogę się doczekać pierwszych przymiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 No ciekawy temat. Taka strone i zamieszczone tam rysunki juz pewnie widziales ? http://superhonker.w.interia.pl/modele.htm Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obiektywny32 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 nawet skany TBiU - też nie mogę kupić Posiadam takową książeczkę, ale dostęp do niej najwcześniej w piątek będę miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 BaldPuma jeśli jest to TBiU nr 206 i może być w pdf. to daj znać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 To mi się podoba Mam kilka fotek, ale znając Ciebie już je masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 13 Października 2009 Autor Share Napisano 13 Października 2009 Dzięki wszystkim którzy się już zainteresowali i którzy jeszcze pomogą - materiały wszelkie chętnie przyjmę - a na koniec będzie "Galeria Sponsorów" Informacje proszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 W sumie to taki polski Humvee. Raczej nie ale oba zostały wykorzystane do tego samego mimo że oba się do tego nie nadawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Helloł! Zaaaaaa............isty temat! Niestety z dokumentacją to będzie cieniutko. Ja znalazłem za to coś takiego: Honker od podstaw z papieru oraz Darmowy papierowy Honker w 1:72. Jak coś jeszcze znajdę to dam znać. A widząc wcześniej kilka twoich hummerków jestem jakoś dziwnie spokojny o efekt końcowy.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 BaldPuma doszło do ciebie wczoraj moje PW? Bo mam ciągle w wysyłanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Trzymam kciuki za udane rzeźbienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 14 Października 2009 Autor Share Napisano 14 Października 2009 Roobert JUŻ DOSZŁO - MAM - DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 No kurde to mam jakiś problem ze skrzynką bo nie wysyła PW . Przed chwilą próbowałem znowu i nadal nic. W wiadomości był link do TBiU ale chyba już od kogoś dostałeś te materiały. edit: chyba poszło jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Kurcze to jest to! Ja bym Ci już teraz dał nagrodę za podjęcie samego tematu! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 do wszystkich posiadaczy materiałów oraz wersja zrób to sam: Oczywiście kibicuję i czekam na pierwsze rezultaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 18 Października 2009 Autor Share Napisano 18 Października 2009 Gerd Dzięki Wielkie - start jak pisałem listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Witam, Gdzieś tam mam poskanowane stare plany Honkera, jakie były dawno temu wydrukowane w "Modelarzu". Z tego co pamiętam były to plany prototypu pierwszej wersji Honkera - jeszcze z silnikiem od Warszawy czy też od dużego Fiata. Jeśli chcesz, mogę je podesłać tylko podaj mi jakiś adres emaliowy. Konstrukcyjnie pewnie różni się od współczesnych, ale na ile to ja już nie wiem. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Listopad właściwie już jutro, zatem trzymam kciuki, bo sam mam to cudo w planach jako ostatni brakujący mi do współczesnych pojazdów terenowych WP. Wprawdzie nie Skorpiona tylko ambulans i zwykłego Honkera, ale doświadczenia będą zapewne bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 jakie były dawno temu wydrukowane w "Modelarzu". że się wtrącę: Modelarz: 1985 nr 1 str.26-29 Modelarz: 1985 nr 3 str.26-29 w Modelarz'u nr 2/1985 są jeszcze dwa rysuki (pewnie wnętrze) ale nie mam tego numeru. Natomiast w nr 4/1982 są -nazwimy to plany- Tarpana 233 ale to już inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Gerd nawet nie wiesz jak wiele właśnie uczyniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 4 Listopada 2009 Autor Share Napisano 4 Listopada 2009 Gerd JESTEŚ WIELKI TO JEST TO CO TYGRYSKI* (NAWET WYLENIAŁE) LUBIĄ NAJBARDZIEJ *wszelkiej "maści" i "ras" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Nie żebym się narzucał, ale LISTOPAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 Nie żebym się narzucał, ale LISTOPAD No właśnie. Powiem więcej, już czwarty dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi