reggy Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Hej! Trochę mniej temu niż tydzień temu skończyłem ten model. Miałem przyjemność wystawić go na wystawie w Gdańsku, toteż parę osób go już widziało i poznałem parę opinii o nim Warsztat tutaj: viewtopic.php?t=16137&highlight= Możecie się w nim zapoznać z techniką wykonania zimowego kamuflażu, którą polecam - czyli Vallejo na Sido. Po drodze robiła się też figurka, która jest w sumie skończona. Ale musi poczekać trochę dłużej, aż zbiorę się w sobie i zabiorę za jakąś mini-dioramkę. Póki co prezentuję Teciaka, który jest dokładnie taki jakim chciałem go uczynić . Powyżej fotki 800 px, poniżej wysokowymiarowe fotki ukryte pod miniaturami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Bardzo fajnie Ci to wyszło. Z czego wykonałeś wizjery? Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 25 Listopada 2009 Autor Share Napisano 25 Listopada 2009 Dzięki! Wizjery wykonałem z.... niebieskiej farby Vallejo (bodaj Dark Blue) ;) Nawet nie lakierowałem niczym specjalnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 na temat tych wszystkich rozowo niebieskich wizjerow to znasz moje zdanie(a moze nie-wiec mi sie to nie podoba)reszta swietna,szczegolnie wszystkie przebarwienia bialego i zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 model świetnie wykonany i bardzo mi się podoba, brakuje mi do niego tylko jakiejś ubłoconej podstawki Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Widziałem go na żywo, super wykonanie, dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 No nie powiem... Kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 A ja nie mogąc nic wymyśleć napiszę jednym słowem - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 Model miodzio miło się go ogląda i podświadomie chciałoby się takiego w kolekcji posiadać. Bardzo mi się podoba zimowe kamo i efekty eksploatacji. Dodam tylko że ta wersja powinna posiadać jeszcze uchwyty na dodatkowe zbiorniki paliwowe, ale może rusaki je odspawali i tyle. Sorki jak patrzę na 34-kę to widzę typy wersje, roczniki itd. takie nieszkodliwe zboczenie. Ale generalnie model jest BOMBA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 26 Listopada 2009 Autor Share Napisano 26 Listopada 2009 Hej! Dzięki za wszystkie komentarze! Dodam tylko że ta wersja powinna posiadać jeszcze uchwyty na dodatkowe zbiorniki paliwowe, ale może rusaki je odspawali i tyle. Hym, wydaje mi się, że raczej nie miała... Albo źle patrzę na fotki na których się wzorowałem - rzuć okiem do postu Wodzika w tym temacie: viewtopic.php?p=260353#260353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Lubie Twoje modele, choc wczesne T 34 srednio mi się podobaja. Fajny masz styl brudzenie, taki realistyczny. Czasami spotyka sie modele za bardzo takie landrynkowe w sposobie brudzenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Fajny! Taki scottish T-34. Tzn w szkocką kratę Bardzo ładny.Będzie jakiś "kontekst"? tzn. podstawka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 27 Listopada 2009 Autor Share Napisano 27 Listopada 2009 .Będzie jakiś "kontekst"? tzn. podstawka? Myślę, że będzie Tylko muszę się zaopatrzyć w trochę gratów "budowlanych"... Dzięki za komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Faktycznie reggy masz rację. Zwracam honor. Studiuję 34-kę co najmniej 30 lat i ciągle się coś nowego dowiaduję. Te fotki widzę po raz pierwszy są niesamowite. Wniosek z tego taki że rusaków bez 3/4 litra albo więcej się nie rozgryzie. Trzepali te czołgi jak leci co mieli pod ręką to dospawali a jak nie to nie. Pada więc mit o jednolitości produkcji i takich tam dyrdymałach. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 dobry, mocny frontowy weathering, jak wspomniano - bez podstawki nie podchodź. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 Hej, Dorobiłem trochę fotek na innym tle, niestety trochę na szybko, bo obowiązki na uczelni gonią :( Być może "odrobinę" za zimne... I parę miniaturek do wysokorodzielczościowych fotek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 nie kolejne fotki a podstawkę mu dorabiaj Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi