bartek33365 Napisano 17 Września 2015 Share Napisano 17 Września 2015 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Będę pracował z wyżej wymienionym modelem. Jest to prze pak Accurate Miniatures. Bardzo krótki In-box I malowanie które będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 17 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 17 Września 2015 Świetny wybór, będę kibicował! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Ja również. Bardzo jestem ciekaw wykonania zimowego kamuflażu. Niech szmoc będzie z Tobą! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Malowanie wybrałeś ambitne, za to model user friendly ;) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 26 Września 2015 Autor Share Napisano 26 Września 2015 Coś tam powoli ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Miło się z kolegą spotkać w kolejenym konkursie, widzę żę Spitek będzie miał kolegę ze wschodu - też mam na celowniku jakiegoś Jak-a albo MiGa 3; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Z yakiego powodu ściana ogniowa leży, a działko skierowane yest w dół? Poproszę zastosować krayową pisownię. PS. System pisowni zaczerpnąłem z PWM gdzie yeden z kolegów to zastosował, niestety bezskutecznie wobec autora, ale bardzo mi się to spodobało. Pozdrawiam - Mikołay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 27 Września 2015 Autor Share Napisano 27 Września 2015 Składam tak jak jest w instrukcji. Chce ten model zrobić jako relaksacyjny po F-16. I prośba do Admina od zmianę w tytule Y na J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Za zmianę dziękuję Nie znam tego zestawu, ale nie chce mi się wierzyć, aby instrukcja przewidywała taki układ. To co na początku zespołu sterczy do góry, jest tylną częścią działka. Układ rur oraz charakterystyczny otwór też wskazują, że producent starał się odtworzyć ściankę oddzielającą kabiną od strefy silnika i uzbrojenia - ona MUSI być pionowo. Sprawdź to proszę. Przepraszam, ale na Jaka - zwłaszcza 1b - jestem wyczulony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 30 Września 2015 Autor Share Napisano 30 Września 2015 Nic się nie stało Coś tam znowu porobiłem. Sprawa w instrukcji wygląda tak. Co daje taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 8 Października 2015 Autor Share Napisano 8 Października 2015 Lecim dalej Wnętrze praktycznie skończone. Udało Mi się zrobić dzisiaj zrobić więcej niż planowałem. Kolor bazowy trochę rozjaśniłem później Sido i wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 Uparłeś się na to "schrage musik" w dół, mimo że pisaliśmy, trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 Bartku, na obrazku z instrukcji, który pokazałeś, jest strzałeczka mówiąca jak zagiąć część i podana miara 90*. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Października 2015 Autor Share Napisano 9 Października 2015 Wiem o tym Slash, ale to dopiero przy składaniu w całość. Tak mi się wygodniej malowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 Mało bo mało, ale coś tam udało się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Nie zapomnij zlikwidować tej dziury na reflektor w skrzydle. 1b tego nie miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 Wielkie dzięki. Na dniach się tym zajmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Listopada 2015 Autor Share Napisano 9 Listopada 2015 Małymi kroczkami prace posuwają się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2015 Konkurs zbliża się wielkimi krokami do końca, więc trzeba się ostro zabrać do pracy. Model dostał podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 6 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2015 Preshading zrobiony i dół pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Mocniej doświetlaj zdjęcia i/lub ustaw dłuższy czas naświetlania w aparacie, bo wygląda na to, że Ci fajnie malowanie wyszło, ale się trzeba domyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Nie powiem, te idealnie równe kreseczki prashadingu zrobiły na mnie wrażenie. Masz taką pewną rękę, czy jakiś patent na takie efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2015 Ok, dzięki. Jedyny patent na te kreski to szybki przeciąganie aerografu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 8 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2015 Całość jest już pomalowana. Przesyłam także jeszcze raz zdjęcia spodu modelu. Chyba uda się wyrobić w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Serio ten preshading robi wrażenie ;] Ciekawy jestem końcowego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi