sianko Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Nie udało mi się wykonać maszyny z "Czarnej eskadry", ale za to ten pudełkowiec też ma ciekawą historię."Blymp" bo o nim mowa miał prawdopodobnie sobowtóra tzn. ponoć były dwie identyczne maszyny o tym samym numerze i tak samo pomalowane, z tym że jeden nich miał na stateczniku pionowym namalowane czerwone serce. Na maszynie którą ja zbudowałem latał por. R.Little który wsławił się tym że w jednym locie zestrzelił 6 samolotów wroga. Podrawiam! Cytuj
Sławekb Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Szmatopłaty mają swój urok,choć wolę kleić śmigłowce...ale twoje wykonania mnie poprostu powalają....znowu jest pięknie Cytuj
Andrzej_LK Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Jak zawsze trzymasz mistrzowski poziom. Miło popatrzeć na kolejne twoje dzieło. Cytuj
spiton Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Realizm tych blach jest niesamowity. Model jak zwykle zjawiskowo piękny. Cytuj
sianko Napisano 6 Maja 2014 Autor Napisano 6 Maja 2014 Dzięki Panowie, oczywiście fotki mi nie wyszły. Tak to jest jak je się obrabia na małym kiczowatym monitorku i nad aparatem się nie panuje. Cytuj
xmald Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Kolejny świetny model!!! Zgadzam się z zachwytami Spitona nad blachami. Musze również przyznać, że całkiem inaczej prezentuje się kolor, o którym dyskutowaliśmy w warsztacie. Zdecydowanie bardziej wygląda teraz na PC12 - jakiś filtr nałożyłeś na model? czy kwestia oświetlenia? Udało Ci się z raczej marnego zestawu zrobić imponujący model. Gratulacje! Cytuj
mig Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Bardzo ładny __________________________________________________________________ Na warsztacie: I-16 Type 28 - ICM 1/72 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi