Daz Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Galeria ukończonego V-22 Osprey w skali 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Rekord świata i okolic! Kurka, ale to szybko zrobiłeś. A model ładny, a nawet bardzo ładny i fajnie ubrudzony. Gratulejszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 śliczny (ps. cholernie szybko idzie ci sklejanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Bardzo fajny. Uwalony ladnie tylko te czeste szybki jakos sie nie kontrastuja z reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Jest to Po prostu oszustwo dopiero warsztat założony a już galeria a gdzie odczekać na wyschnięcie lakieru itp Na pewno to fejk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Ale masz tempo ......model świetnie umorusany...podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Chcemy całość z Oszprejem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Szybko i pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Dzięki, Dzięki, Dzięki, ale wcale się z nim jakoś nie spieszyłem, zrobiłem go normalnym tempem, w wolnych chwilach , i jak tylko będzie dorobiona reszta pokładu to znajdzie się razem z pozostałymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Kawał świetnej roboty. W warsztacie pisałem że chyba jest on za bardzo przybrudzony, ale jak oglądam całość po ostatecznym sklejeniu jest "osprejek" idealny. Gratulacje świetnej roboty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 31 Sierpnia 2014 Share Napisano 31 Sierpnia 2014 Fajny, bardzo mi się podoba malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Rewelacja Brudzenie pierwsza klasa Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 27 Września 2014 Share Napisano 27 Września 2014 Ehh, Daz tak na szybko to ma być model real czy SCi-Fi ? Jeżeli real - masz jakieś foty na których się wzorowałeś? Jeżeli Sci-Fi nie mam pytań i może się podobać. Jeżeli chciał byś aby modele były bardziej real, "looknij" na ten. viewtopic.php?f=64&t=28302 i tak powinien wyglądać ten "samolot" Zresztą Adam zrobił całą fajna kolekcję śmigłowców i od niego możesz się sporo nauczyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Ehh, Daz tak na szybko to ma być model real czy SCi-Fi ? Jeżeli real - masz jakieś foty na których się wzorowałeś? Jeżeli Sci-Fi nie mam pytań i może się podobać. Jeżeli chciał byś aby modele były bardziej real, "looknij" na ten. viewtopic.php?f=64&t=28302 i tak powinien wyglądać ten "samolot" Zresztą Adam zrobił całą fajna kolekcję śmigłowców i od niego możesz się sporo nauczyć ;) Adam robi bardzo fajne modele, i bardzo mi się podobają jego prace, ale ja pochodzę do tematu troszkę inaczej, i bardziej mi się podobają maszyny intensywnie użytkowane, a to co przedstawiłem to nie jest moja własna wizją tylko odwzorowanie prawdziwej maszyny, a zdjęcia poniżej przedstawiają takie waśnie maszyny z intensywnie zardzewiałymi silnikami, kadłubami i zabrudzonymi skrzydłami, czyli takie też istnieją A ten to wygląda cały jak by był pomalowany na brązowo, tak ma zardzewiały kadłub. Już wyobrażam sobie opisy na forum jak by ktoś chciał odwzorować maszynę z tego zdjęcia To by się dopiero na słuchał jakie SCi-Fi robi, i że w rzeczywistym świecie nie ma takiej możliwości aby taka maszyna istniała, bo z tego co zdążyłem zauważyć, jeśli autor danej wypowiedzi nie widział na żywo pewnych zdjęć czy faktów, to znaczy że ta owe na pewno nie istnieją Jeszcze tak w kwestii zamalowanych starych oznaczeń na statecznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 ps. pierwsze zdjęcie jest mocno podkręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Model kozacki choć nie jestem fanem aż tak mocnego brudzenie to podobają mi się Twoje prace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senn.makk Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Podoba mi się wykonanie! Brudzenie jak i malowanie dla mnie super Gratuluje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi