jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 Witam. Model śmigłowca Mi 28 Havoc od Zvezdy. Sam model raczej słabej jakości, sporo szpachli + praktycznie zerowy kokpit - dlatego szyby zrobiłem mleczne. Malowanie pudełkowe. Nowsze produkty tej firmy są o wiele ciekawsze. Model prosto z pudła. Nie brudziłem żeby nie robić modeli na jedno kopyto Podstawka podobna do poprzednich. Szlifuję tą technikę tworzenia podstawek. Oglądajcie Pozdrawiam Cytuj
jonathan Napisano 9 Września 2016 Napisano 9 Września 2016 jrminiatures - jeżeli to nie tajemnica. Zdradzisz swój sposób na malowanie? Podobają mi się te lekko wyblakłe barwy, tak jakby słońce już trochę poświeciło na maszyny. Cytuj
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Napisano 9 Września 2016 Wyblakłe barwy robię farbami dla plastyków, zazwyczaj białym z domieszką koloru bazowego - nakładam i rozcieram - na sucho albo zmiękczam white spiritem. Cytuj
M.A.V. Napisano 12 Września 2016 Napisano 12 Września 2016 Poleciałeś hurtowo z tymi galeriami ale wszystkie pierwsza klasa Cytuj
19robi88 Napisano 17 Września 2016 Napisano 17 Września 2016 Myślałem ze z takiego małego Śmiglaka nic nie będzie szałowego w 1/72 a jednak się da zrobić realistyczny model w małej skali Cytuj
dbariusz Napisano 18 Września 2016 Napisano 18 Września 2016 Piękny. Też mam takiego w poczekalni, może kiedyś go złożę ale na pewno nie będzie tak dobrze wyglądał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi