subgrafik Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Dzien Dobry... Bez jaj ile mozna! wiec skonczylem na nowy rok - moze bedzie lepiej. Przynajmniej moge przystapic do konkursu zimowego z jak to sie mowi "czystym sumieniem". Temat niedawno zaczety, wiec chyba specjalnie nie bede przypominal... http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=5393&highlight=lone+rail Chlopaki spotykaja kumpla z zaopatrzenia, strzelam ze to 1944, jesien, krotka pogawedka przy skrecie, tylko ten opuszczony niemiecki wagon na bocznicy swiadkiem niemym jest... ;) Ogolnie zadowolony jestem z faktu wyciagniecia w trakcie budowy nauk wileu - mam nadzieje, ze przynajmniej pewne rzeczy uda mi sie w warsztacie poprawic bo swiadom bledow i niedociagniec a gdzie niegdzie napiec, widzac brutalne malunki straszydel w mundurach - zblizen na fejsy raczej nie przewiduje ;) no musze sie po prostu bardziej chyba postarac i wiecej robic . Pawel PS. Dziekuje wszystkim wspierajacym w budowie! Big UP! PS2 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku modelarsko zapowiada sie chyba nienajgorzej. PSPS. Sorry za foty ale ja juz nie dam rady nowych zrobic, jak to sie mowi "Przepatrzylem sie" Edytowane 6 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj
Boozy Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Super. Nie ma się czego uczepić. PS. Wszystkiego najlepszego w 2009. Cytuj
Jędrek Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 mi się podoba.. bardzo sporo szczegółów, fajne malowanie a i pacynki (mimo samokrytyki) dobrze wyszły Jędrek Cytuj
Pafica Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Super. Ale... -Ramka!! Było to z balsy zrobić, a nie dawać "piaskownicę!" -Szkoda, że nie jest ciut większa(czak45 mnie zaraz opieprzy :]). Takiej "pustki" by to dodało. No, ten zgrzycik i tak nie zmieni oceny tej dioramy! Dal mnie brylantowa robota!! 6/6 Cytuj
TomaszDudek Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Super ! Originalna i nietuzinkowa diorama wykonana na najwyższym poziomie oby więcej takich projektów na forum. Cytuj
Antyvirus Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Pięknie. Widać ogrom włożonej pracy. Jak sie na niąpatrzy to aż sie chce samemu takie cudo wyklepać Bardzo motywująca Cytuj
rollingstones Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Wreszcie koniec Warto było poczekać, bardzo mi się podoba z naciskiem na bardzo Cytuj
subgrafik Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Napisano 2 Stycznia 2009 Dzieki Panowie, juz myslalem, ze mnie zniechecicie do hobby P. Cytuj
tornado Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Fajna dioramka - normalnie napatrzeć nie mogę się Cytuj
Mierzu Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Świetny, świetne, świetna. Moża tak odmieniać we wszystkich osobach. Naprawdę kawał roboty. Realistyczne błoto, zabrudzenia, piękne modele i niczego sobie figurki. Cytuj
PKD4GA Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Ale "czerwone fotki" - fujj jak z telewizora Rubin, a patrzylem na roznych monitorach i kartkach. Warto sie pobawic suwakami. Co do modelu - to zero uwag. Pieknie jest ! Pozdr. Pawel Cytuj
Kermit Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Ale "czerwone fotki" - fujj jak z telewizora RubinEch, czepiasz się. Przecież widzisz, że wagon ma ruskie napisy, musi trochę zapachnąć czerwonym... ;)A tak na poważnie to dioramka pierwsza klasa. Opłacał się ten ogrom pracy. Będziesz gdzieś na jakimś konkursie ją wystawiał, aby można było ją obejrzeć osobiście? Pozdrawiam Cytuj
Seb Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Super. Ale...-Ramka!! Było to z balsy zrobić, a nie dawać "piaskownicę!" A balsa nie daje efektu piaskownicy ? Co do dioramki, to od rana zastanawiałem się na którym forum odpisać, hehe, dla mnie git. Pzdr Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Dioramka jest super... Powala wykończeniem! Cytuj
skikut87 Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 no cóż dla mnie to klasa sama w sobie WIELKIE BRAWO Cytuj
Viehu Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Ładnie, bardzo ładnie, scenka jak żywa ale... Krajobraz po ulewie, a szyby okurzone jakby Kacap 2 tygodnie na pustyni spędził. Cytuj
LordDisneyland Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Nooo...dioramka brzytwa ! Gratuluję roboty! I cieszę się, że dożyłem ukończenia Nie obrazisz się, jak walnę sobie którąś fotkę na pulpit, mam nadzieję... szyby okurzone jakby Kacap 2 tygodnie na pustyni spędził. E tam, czepiactwo, co będzie bojec szyby pucował. Tak to można było w wielkopańskich szewroletach, a jemu na szaber pilno. Cytuj
Kacperek315 Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 O Boziu . Super, maga, tera ... (brak słów) dobra robota. Dioramka wymiata jeżeli chodzi o wykonanie. za pomysł. Cytuj
subgrafik Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Napisano 2 Stycznia 2009 Danke chlopaki raz jeszcze ! p Cytuj
Avi Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Koledzy wszystko co dobre o tej dioramie już napisali. Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że wybierzesz się z nią (już ukończoną) na jakieś zawody, i to nie tylko do Światowida. Liczę na 'siju in Bytom' pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi