Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Model uznałem za skończony. Chyba mój najlepszy dotychczas. Jestem bardzo zadowolony z osiągniętego efektu Zapraszam do oglądania i komentowania.

IMG_4731.jpg

IMG_4753.jpg

IMG_4732.jpg

IMG_4743.jpg

IMG_4734.jpg

IMG_4735.jpg

IMG_4736.jpg

IMG_4740.jpg

IMG_4741.jpg

IMG_4742.jpg

IMG_4745.jpg

IMG_4746.jpg

IMG_4752.jpg

IMG_4759.jpg

IMG_4760.jpg

IMG_4765.jpg

IMG_4769.jpg

IMG_4768.jpg

IMG_4779.jpg

IMG_4777.jpg

IMG_4783.jpg

IMG_4784.jpg

IMG_4787.jpg

IMG_4767.jpg

IMG_4775.jpg

Napisano

Piękny tylko szmatę i złote łańcuchy bym wywalił.

Napisano

Podał mi się ogromnie. Strasznego mi smak na niego narobiłeś. W kilku miejscach jest jakby za czysto w porównaniu do całości, ale to tylko drobne szczegóły.

Napisano

Piękny model.Bardzo podoba mi się brudzenie i cieniowanie.Jak na jednolite kamo świetnie Ci poszło.

Napisano

Bardzo ładnie Ci wyszła ta bestia.

A na łańcuch spróbuj psiknąć najpierw podkład.Nie powinna farba tak odchodzić z niego.

A ta szmata za bardzo przyciąga wzrok.Mimo,że podglądam szczegóły pojazdu to cały czas oczy

latają mi na nią.

Napisano

Bardzo ładne bydle wygląda niczym żywe jedyne co troszkę psuje klimat to ta płachta na barierce która jest jak by troszkę w górze tak jak by lewitowała na poręczy :P

Napisano

Oprócz wsponaniego przeze mnie błędu merytorycznego ( pojazd Ziu jeździł na podwoziu 11-kołowym), niczego inneg nie można powiedzieć o tym modelu jak: piękny, olbrzymi brudas.

Napisano

Wielki szacunek za tego bydlaka... ciężko mi się wypowiedzieć w kwestii malowania i innych zabiegów (jestem początkujący) ale jak dla mnie to jest niesamowicie.

Napisano

Moje zdanie już znasz z warsztatu i je podtrzymuje. Wyszedł rewelacyjnie. Tak dobrze że zachorowałem na niego. Co do łańcuchów to przepal je porządnie nad gazem i stracą ten złocisty poblask.Gratulacje

Napisano
templess świetny pomysł z tym gazem. Że też wcześniej na to nie wpadłem. Obrazek

I sprawdzony. Praktycznie wszystkie metalowe elementy wypalam.Nabierają fajnego kolorku i nie ma problemu z malowaniem

Napisano
...Co do łańcuchów to przepal je porządnie nad gazem i stracą ten złocisty poblask.Gratulacje ...

No popatrz jakie cudowne w swej prostocie, a jakie praktyczne Trzeba zawsze słuchać dobrych rad

Co do modelu to wyszedł Cud Malina.Brudzony, cieniowany i zużyty ze smakiem. Lubię takie cacuszka.

Należy się wielkie

• 2 years later...
Napisano

Hi,

Sorry I don't speak Polish, and will write in English (I am French :-) ).

She is a beauty !!!!!!!!!!!!!

I got the same and I hope it'll come out that great.

Very good job, congrats.

Best regards,

Richard

Napisano

Piękna sztuka..Gratuluje wykonania , wyobrażam sobie ile roboty z nim było , fur Stalin na pocisku mnie sie podoba. Mnie już niebawem czeka przygoda z tym molochem w 1:72

Napisano

Świetny. Gratulacje