Robert Ostrowski Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Żeby tak po prawdzie jęzora bez sensu nie strzępić to powiem tylko tyle: mam na półce kolejnego fajnego KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Góra pojazdu bardzo fajna, nad dołem (brudzeniem wanny i układu jezdnego) jeszcze możnaby popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Góra pojazdu bardzo fajna, nad dołem (brudzeniem wanny i układu jezdnego) jeszcze możnaby popracować. No to popracuj. Nad swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 O kurza stopa, ale macie tempo. Maszynka prima sort a kibel (wiadro) - rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) Myster Kuba, dzięki za radę... Edytowane 24 Maja 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 a kibel (wiadro) - rewelka. za nowe w stosunku do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 1. Nowe? Bo świeżo "wyzwolone" 2. A czy jeździ? Jeszcze nie, ale jak radzieccy naukowcy nad tym popracują........ 3. Tempo? Ano drgnęło bo już kolejne KW na ostatniej prostej pod podkładzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Bardzo fajnie pomalowany, rzeczywiście oprysk "z pędzla" trochę daje nieco abstrakcyjny efekt, ale wiaderko cud malina - prosto z GS'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Jak koledzy wyżej model pięknie się prezentuje. Brudzenie wanny mi nie pasi (rzecz gustu oczywiście ) i wiaderko zbyt że tak powiem glossy. Reasumując Panie Robercie kolejna udana kawuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 nie wiem czemu ale podobają mi się KW-uszki a ten dodatkowo jest pięknie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Kolejny przepięknie zrobiony KW, świetnie wykonane "gąski" i nie tylko,mogę pozazdrościć. Bardzo ciekawy pomysł z tym niebieskim "kiblem" tylko troszkę za czyste , no chyba że dopiero co zapożyczone od państwowego parobka rolnego (to już kwestia interpretacji) SUPER . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Tylko pogratulować. Wygląda świetnie. Wiadro może rzeczywiście trochę za sterylne. Podoba mi się ta maszyna, KW-1 z ekranami był pierwszym z mojej serii KW. PS. Robercie jak ty robisz takie bajeranckie fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 R e w e l a c j a Tylko jedno ale - co znaczy ten napis? Znam ten język jako tako, ale jakoś nie potrafię tego rozszyfrować? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Jak by tego nie tłumaczyć to będzie: "BIJ FASZYSTOWSKĄ GADZINĘ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 ^^ aaa, "gadzinu" tam miało być, to ewidentnie ktoś chyba nie do końca wiedział jakie literki stawia, tylko odwzorowywał ze zdjęcia ale czemu "biej" a nie "bij"? Anyway sorki za offtop Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi