Panzer4 Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Taki sam komentarz.... W obu modelach manekiny zwalają z nóg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Nie ma co więcej pisać - FANTASTYCZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Kolego ,nie pomyliłeś się, to na pewno 72 a nie 35 ? Żartuje,przepraszam. PIĘKNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Rzeczywiście wygląda jak w 35-ce, naprawdę wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Również świetny. Mógłbyś jedynie dodać trochę pigmentu na oponach. Po jeździe w piachu powinny być troszkę zakurzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Ja Pier... Na więcej nie mam siły bo się zapowietrzyłem z wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Listopada 2015 Share Napisano 28 Listopada 2015 Nie lubię "komplementów" że "wygląda jak w 35". Przecież to jest lepsze niż wiele modeli w skali 1:35. Tylko klaskać. Ale brudzenie kół jakieś niekonsekwentne tym razem. Trudno mi podziw wyrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 A mi właśnie brudzenie kół się podoba, nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie że nadaje ono dynamiki tej scence. Modele wzór, oba chevrolety wymiatają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Dzięki bardzo za komentarze i miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Po prostu rewelacja (całokształt)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Piękny nr 1. Miałem ogromny problem, który lepszy. Ten z patrolu T jednak wygrywa o "łeb" Figuranci z Milicasta w sam raz pasują do pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi