zakurzony Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Witam Po dłuższej przerwie spowodowanej - na szczęście- nie tyle zawieszeniem modelarstwa co brakiem weny fotograficznej, nadrabiam zaległości i pozwalam sobie pokazać, to co w międzyczasie się udało wytworzyć ..Wychodząc z założenia, ze pancerki w 72 nigdy dosyć na forum . Na pierwszy ogień sWS Schlepper z Maco z blaszkami NH Detail. Model całkiem przyzwoity i "dobrze sklejalny", irytuje jedynie umiejscowienie niektórych elementów wlewowych oraz odwzorowanie okablowania wyrzutni. I tu włąśnie przydają się blaszki NH. Tradycyjny już niestety brak podstawki. Tyle tytułem wstępu, zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Bardzo fajny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 I mnie się podoba. Noszę się z zamiarem kupienia czegoś ze stajni Maco. Widzę ,że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Nie wygląda na 1:72, świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 26 Września 2016 Mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 29 Września 2016 Autor Share Napisano 29 Września 2016 Bardzo dziękuję za pozytywne opinie A Maco gorąco polecam - jak na niewielkiego producenta wypraski są naprawdę dobrej jakości, mają ładny detal, części dobrze się składają. Zresztą planuję się pochwalić niedługo kolejnym modelem z tej stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Model bardzo ladny. Mam jednak pytanie. Czemu nie zalozysz warsztatow? Jest tu kilka ospb ktora miluje sie w tej skali, a kzdy warsztat to jakis poglad na dany model czy pomysly z nim zwiazane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Bardzo fajny model. Osobiście nie sklejałem jeszcze Maco, ale z tego co widzę to warto . Jak dla mnie brakuje tylko podstawki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Ładny modeli i ciekawy pojazd ,coraz ciekawiej się robi w małej skali . To dobrze że modele sa coraz lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 Raz jeszcze dziękuję za opinie. A do zrobienia warsztatu coraz mocniej się skłaniam - odwaga już jest, pozostaje zmobilizować się w zakresie dokumentowania prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi