temir 2 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 (edytowane) Witam! Na wstępie pragnę podziękować wszystkim tym którzy odwiedzili i zechcieli skomentować budowę modelu w wątku warsztatowym ! Wielkie dzięki ! Parę słów o samym modelu - sklejalność i dopasowanie elementów bezproblemowe. Detale całkiem niezłe,jedyny wyjątek stanowią ogniwa gąsienic dalekie od orginału. . Ten mankament zadecydował że pojazd wykonałem w malowaniu zimowym: starałem się zamaskować gasienice pokrywą śnieżną . Do malowania modelu użyłem akryli Vallejo, "świeży" śnieg na gąsienicach to Tamiya weathering stick. Więcej na temat szczegółów budowy i malowania można znaleść tutaj: viewtopic.php?t=5991 Zapraszam do oglądania i komentowania! Pozdrawiam! Edytowane 26 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 W twoim modelu bardzo podoba mi się to że nie ma tu żadnych przesadzonych śladów eksploatacji, Często kiedy oglądam modele wschodniej myśli technicznej to są do przesady okopcone, zardzewiałe itp... ( co może na czołgach Bt 2,5 i 7,T 26 i T 35 nie dziwi -, ale już na T-34 co rzadko miesiąc przetrwały ) Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Camo super, ślady eksploatacji też, skala przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Wygląda jak 35 :-)) Robi wrażenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Jednym słowem "świetny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Mnie się podoba Fajnie udało Ci się ułożyć gąsiennice, zbiorniki to dla mnie mistrzostwo świata (super "szew"), malowanie wypas... No i temat.. ciekawy czołgutek a nie kolejna niemiecka kupa złomu ;) Tiaaa, zdecydowanie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 T-34 co rzadko miesiąc przetrwały A Rudy 102 ? Mnie się podoba Fajnie udało Ci się ułożyć gąsiennice, zbiorniki to dla mnie mistrzostwo świata (super "szew"), malowanie wypas... No i temat.. ciekawy czołgutek a nie kolejna niemiecka kupa złomu ;) Tiaaa, zdecydowanie mi się podoba Zostaje mi tylko przytaknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 temir 2, doloz jeszcze linka do relacji konkursowej w pierwszym poscie i bedzie gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 temir 2, doloz jeszcze linka do relacji konkursowej w pierwszym poscie i bedzie gitara. Witam! Wykonał - zameldował! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Spocznij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 He, He ładny model, prezentuje się smakowicie od czasu Bytomia nosi mnie aby zrobić sobie coś równie fajnego w 72 w pancerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tleli Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Im dłużej oglądam, tym bardziej mi się podoba. Ładny, wysmakowany, nie przesadzony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi