copycat Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Konwersja modelu Peterbilta 378 Italeri nr 746 1:24, silnik z Peterbilta 259 Revell 1:25. Konwersja jednego i drugiego zestawu. Wału jeszcze nie wkleiłem i paru pierdułek, ale co mi tam. Warsztat: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=20810&start=0 Zdjęcia oryginału No i modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Witam. Tak jak pisałem w warsztacie wygląda elegancko, zrobić sesje w terenie i będzie wyglądać jak prawdziwy. Pozazdrościć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Maja 2011 Super Moderator Share Napisano 1 Maja 2011 Bardzo ładny wynik końcowy. Podoba mi się, choć nie za bardzo przepadam, za amerykańskimi ciężarówkami. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Trafiłem przypadkowo , ale części metalowe wyglądają jak prawdziwe, gratulacje! Chyba będziesz musiał się podzielić wiedzą jak to robisz P.S. Właśnie obejrzałem warsztat , świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Świetny, bardzo mi się podoba, klasyczny truck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Kawał dobrej roboty podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Witam. Bardzo realistycznie wykonany. Piękna kopia oryginału. Gratuluje. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Przepiękny samochód. Uwielbiam takie zużyte maszyny a Twoja naprawdę prezentuję się bardzo realistycznie. Popieram wspomniany wcześniej fotomontaż. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Wspaniały model cywila. Zmęczony tak jak powinien, nie przesadzony. Jakby jeszcze jakaś przyczepa do tego się przyplątała, byłoby wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyja Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Szczęka opada, gratulacje. Wygląda znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Gratuluję udanego modelu wygląda jak prawdziwy truck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Tak jak sie tego spodziewalem - kolejny naprawde udany model od Ciebie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Model świetny , gratulacje bo naprawdę jest co podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Gratuluję .Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Jakby to powiedziec Panie kochany "Ameryka" Naprawde swietnie wykonany model, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Kaqwał dobrej roboty !! należy Ci się duże Jest na czym oko zawiecić i czym inspirować Ogromne gratulacje, gromkie brawa i owacje na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Gratuluje ukończenia modelu! Wyglada rewelacyjnie, tak 3maj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yemas Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 No gratulacje!!model piękny jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyja Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Baardzo mi się podoba, naprawdę świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Świetny model, przejrzałem całą relacje z budowy i naprawdę duże brawa, ta ciężarówka ma wszystko to co lubię tz. przeróbki, wykonane części od podstaw i ślady eksploatacji, które są dobrze zrobione bo nie przesadzone. Czekam na kolejny Twój model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco12041976 Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam, gratuluje pomysłu i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobster2005 Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam. Model naprawdę świetny, szczególnie ślady eksploatacji. W jaki sposób wykonałeś zielone szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Pomalowałem je zieloną przezroczystą farbą Humbrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Fantastyczne wykonanie tego ciekawego trucka moim zdaniem na uwagę zasługują zwłaszcza realistycznie wykonane elementy metalowe i subtelny efekt eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi