mydlo Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Nareszcie udało mi się ukończyć ten model. Bazą był zestaw wydany przez Hasegawę, ubogacony o blaszki Extratechu i kalki LimaOscar oraz kilka modyfikacji mojego autorstwa. Wielkie podziękowania dla wszystkich dopingujących warsztat oraz za wsparcie merytoryczne, w szczególności dla smialusa, ema oraz Woita , zainteresowanych zapraszam do warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Piękny Świetny spód, silniki, podwozie, jestem pod wrażeniem dbałości o szczegóły. Mnie się bardzo podoba, a w pasażerach nie gustuję, po prostu robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Świetny model. Fajny brudzing, i świetne detaliki. Ujął mnie fakt, że odlałeś stożki !I fajna podstawaka. Jak ją robiłeś, to nie zabijała, szczerze mówiąc, ale na zdjęciach daje rade. Taka uwaga. Robiąc zdjęcia uważaj na głębie ostrości. Za mała głębia demaskuje fakt, ze to model. Ustawiaj ile fabryka dała. Przesłona 22 i więcej. Te foty z duża głębią ostrości wyglądałyby jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Mistrzostwo! Na niektórych ujęciach wygląda nawet ja zdjęcie prawdziwego z lotniska Chopina Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Podoba mi się cała ta praca...jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Wyszedł zacnie i ta galeria To teraz A330?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2014 Wyszedł zacnie i ta galeria To teraz A330?? tak, dłubię powoli przy A330 no i ten 738 aż się prosi o skończenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Bardzo pozytywnie. Z umiarem pobrudzony, tam gdzie się tego spodziewać należy. Gratulacje! Zdjęcia kiepskie z powodu opisanego przez Spitona. Brak głębi ostrości kładzie całą pracę fotograficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 27 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2014 Ok, popracuję nad tym przy następnej galerii. Mała głębia była trochę wymuszona niedoskonałościami tła (posklejane z kilku kartek), ale już mam w planie wydrukować to na większym formacie i udoskonalać następne zdjęcia. Dzięki za krytyczne słowo na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Jestem pod wrażeniem. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Lutego 2014 Share Napisano 11 Lutego 2014 Nie moja dzialka, ale super. wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 Bardzo fajna galeria, podoba mi się model i pomysł na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Bardzo ładny model ___________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Pięknie zrobiony, fane zabrudzenia, bardzo realne. Wycieraczki i inne detale super. Pomysł na galerię bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi