subgrafik Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Witam Ktos mnie w Bytomiou meczyl, ze nie bywam... W przerwie od wielkich modeli w 35-ce robiony jak to pisza relaksacyjne... DML + czesci z intratechu i wlasne kocyki. inspirowany zdjeciem Zrodlo: The M4 Sherman at War: The European Theatre 1942-1945 (concord) (Za lepsza fotografie dziekuje Marcinowi). Oraz pamiatkowy fotogram ze zdobytym w Bytomiu wyroznieniem. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Noo ciekawa dioramka bardzo fajna. Pogratulować Kurde JA TEŻ CHCĘ NA WYSTAWEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Gratulacje: MODELU I MEDALU. Dioramka robi niesamowite wrażenie. Pięknie zrobiony efekt wody (co jest rzadkością). Rewelacja. Długo go oglądaliśmy z Anbdzejem i Pioterm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Jedno pytanie - czego użyłeś do zrobienia tego bajorka, bo mam zamiar wypełnić kratery po wybuchach czymś takim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Gratuluję modelu i wyróżnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 3 Marca 2010 Autor Share Napisano 3 Marca 2010 Dziekuje Panowie. Woda robiona specyfikiem Andrea Miniatures (polecam) A tu przed czescia artystyczna: P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 dla mnie to klasyka, jedna z lepszych rzeczy jakie widziałem w Bytomiu. śledziłem relację na PWM. gratulacje - jak Ty to robisz? pozdraiwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Już od dawna chodził mi po głowie pomysł, żeby zrobić dioramkę na podstawie tego zdjęcia. Jeżeli się kiedyś zdecyduję na jej zrobienie, na pewno będę się wzorował na twojej pracy. Jest naprawdę świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Super !!!!!!!! Ale te cienkie linki co dałeś, to na fotografii załamania papieru chyba Uszkodzona fotka. Co nie znaczy, że niemożliwe, ze jakies linki dowiazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Po prostu SUPER! Można podziwiać godzinami i wciąż znajduje się jakieś nowe smaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 4 Marca 2010 Autor Share Napisano 4 Marca 2010 Dziekuje za mile slowa. Danke Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibur92 Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 O kurczę... rewelacja PoZdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Po prostu super model, nic tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Piękny! Gratuluje wyróżnienia w Bytomiu. Się należało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Po prostu piękny ;) Jedna z najlepszych scenek, jakie widziałem w tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 świetny normalnie extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 5 Marca 2010 Autor Share Napisano 5 Marca 2010 Dziekuje za komntarze i mile slowa dzieki temu mam ochote na wiecej modelartstwa... P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Ale się porobiło. Takim modelem udowadniasz, że nie skala modelu ale skala talentu modelarza sie liczy. Bomba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Dzieki... Zapraszam na bloga cos tam sie dziac ma wiecej ... www.panzerflix.com pozdrawiam pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Model rewelacja Szkoda, że się nie spotkaliśmy. Liście w wodzie z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 23 Marca 2010 Autor Share Napisano 23 Marca 2010 Dzieki Szkoda, że się nie spotkaliśmy. Szkoda, a tez cenie budowy kolegi bardzo. Liście w wodzie z jakiej firmy? Polska Brzoza i czeski Plus Model. Dzieki raz jeszcze pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi