Adrianowro Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Brakuje jeszcze tabliczki - więcej mi się nie chce robić Proszę założyć że to rok powiedzmy 1947 , bo raz miałem zamieszanie przy spalonym teciaku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritter Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Bardzo fajna i oryginalna diorama. Gratuluje pomysłu i wykonania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Sympatyczny pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Order81 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Super a świnki sympatyczne. Jakich materiałów uzyłeś do budowy podstawki?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted March 19, 2010 Author Share Posted March 19, 2010 Jakich materiałów uzyłeś do budowy podstawki?? Drewno to balsa. Większość terenu to plastelina a w nią wkomponowany pojazd. Ziemia z kwiatków na żywice Miga i wikol. Następnie pigmenty i taki mazak- szminka "suche błoto" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koperek Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Wszystko super ! Tylko świnki mogły by być trochę bardziej umorusane w błotku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Podoba mi się wykonanie jak i temat , tylko myślę ze do 47 to te świnki by już wydoiły ta zawartość butelki a potem by postrzelały na wiwat z tego Mausera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianowro Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 Mirek66 - post rewelacja Data rzucona na oko bo jak pokazywałem teciaka to każdy marudził że zaraz po bitwie tak by nie wyglądał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TankRed1070 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Super! Właściwy sprzęt na właściwym miejscu Pięknie wyszła rdza i wypalenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej56 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 świetnie wykonana spalenizna,diaramka superaska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boozy Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Fajny pomysł i dobre wykonanie. Odbiór psują zdjęcia i tło jakie zastosowałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Bardzo fajny pomysł. Zwierzaki też niezłe. chciałbym się przyczepić do zwierzaków, ale nie mogę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Bardzo fajnie wygląda ta spalona kotka, bo realistycznie. Podstawka też niczego sobie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyvirus Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Wszystko SUPER !!! Ale ten Mauser mi nie pasuje. 2 latka po wojence by raczej tam nie pozostał. Za resztę wielkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yar75 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Ładnie spalony brzydal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej2 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Świetny model i pomysł oczywiście (te świnki wygrały) Bardzo podoba mi się ten piasek Gratuluje Jedno rada z mojej strony, powinieneś na tej śwince dać jakiś znaczek związku radzieckiego namalowanego na jakiejś desce i przyczepionego sznurkiem do szyi. Fajny pomysł pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Brakuje mi na Panterze kolorów rdzawych. A tak duży plus za aranżancję i tytuł do dioramy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpr Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Witam, Rzeczywiście fajny model. Mogę spytać z czego jest ta spalona farba na wieży ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 I można stary model do czegos wykorzystać, zamiast do kosza wyrzucać. Farba złuszczona nieco przerysowana, wygląda jak w 1:1. Według mnie wogóle ten efekt niepotrzebny. Żeby tak się farba złuszczyła, to czołg musiałby być bardzo grubo (kilkukrotnie) malowany. Tak może by się złuszczył spalony stary kosz na smieci malowany 50 razy. Swinki fajne, ale czyściutkie, no i karabin raczej by znalazł nowego własciciela, np Władysława Kargula lub Kazimierza Pawlaka . Ale pomysł kompozycji fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts