Adrianowro Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 Brakuje jeszcze tabliczki - więcej mi się nie chce robić Proszę założyć że to rok powiedzmy 1947 , bo raz miałem zamieszanie przy spalonym teciaku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Bardzo fajna i oryginalna diorama. Gratuluje pomysłu i wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Sympatyczny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Super a świnki sympatyczne. Jakich materiałów uzyłeś do budowy podstawki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 Jakich materiałów uzyłeś do budowy podstawki?? Drewno to balsa. Większość terenu to plastelina a w nią wkomponowany pojazd. Ziemia z kwiatków na żywice Miga i wikol. Następnie pigmenty i taki mazak- szminka "suche błoto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Wszystko super ! Tylko świnki mogły by być trochę bardziej umorusane w błotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Podoba mi się wykonanie jak i temat , tylko myślę ze do 47 to te świnki by już wydoiły ta zawartość butelki a potem by postrzelały na wiwat z tego Mausera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 20 Marca 2010 Autor Share Napisano 20 Marca 2010 Mirek66 - post rewelacja Data rzucona na oko bo jak pokazywałem teciaka to każdy marudził że zaraz po bitwie tak by nie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Super! Właściwy sprzęt na właściwym miejscu Pięknie wyszła rdza i wypalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 świetnie wykonana spalenizna,diaramka superaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Fajny pomysł i dobre wykonanie. Odbiór psują zdjęcia i tło jakie zastosowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Bardzo fajny pomysł. Zwierzaki też niezłe. chciałbym się przyczepić do zwierzaków, ale nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Bardzo fajnie wygląda ta spalona kotka, bo realistycznie. Podstawka też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Wszystko SUPER !!! Ale ten Mauser mi nie pasuje. 2 latka po wojence by raczej tam nie pozostał. Za resztę wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Ładnie spalony brzydal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Świetny model i pomysł oczywiście (te świnki wygrały) Bardzo podoba mi się ten piasek Gratuluje Jedno rada z mojej strony, powinieneś na tej śwince dać jakiś znaczek związku radzieckiego namalowanego na jakiejś desce i przyczepionego sznurkiem do szyi. Fajny pomysł pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Brakuje mi na Panterze kolorów rdzawych. A tak duży plus za aranżancję i tytuł do dioramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpr Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam, Rzeczywiście fajny model. Mogę spytać z czego jest ta spalona farba na wieży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 I można stary model do czegos wykorzystać, zamiast do kosza wyrzucać. Farba złuszczona nieco przerysowana, wygląda jak w 1:1. Według mnie wogóle ten efekt niepotrzebny. Żeby tak się farba złuszczyła, to czołg musiałby być bardzo grubo (kilkukrotnie) malowany. Tak może by się złuszczył spalony stary kosz na smieci malowany 50 razy. Swinki fajne, ale czyściutkie, no i karabin raczej by znalazł nowego własciciela, np Władysława Kargula lub Kazimierza Pawlaka . Ale pomysł kompozycji fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi