Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam

Mogę załatwić taniej, info PW.

Czy możesz podesłać na pw swoją ofertę cenową wraz z modelami?

Pozdrawiam

Czarek

• 2 weeks later...
Napisano

Italeri przesunęło datę premiery modelu Iveco Stralis na 2012 rok. Z informacji ze strony Italeri wynika że prace nad modelem się opóźniają ze względu na wysoki poziom jakości modelu.

No zobaczymy...

• 2 weeks later...
Napisano

Hehe , wysoki poziom modelu Italeri ,naprawdę ciężko mi w to uwierzyć ,ale jeżeli ma mieć silnik , skrętną oś i wypraski będą wysokiej jakości to warto poczekać.

Czyżby Italeri próbowało zmienić swój przeciętny wizerunek ,czy to tylko puste słowa ?

• 2 weeks later...
Napisano

Zapowiedzi Revella na 2012 rok:

1/12 2010 Shelby GT500 (3/2012, Revell USA)

1/24 Audi A4 DTM 2011 "Mike Rockenfeller" (5/2012, nowa wersja)

1/24 Ferrari 250GT SWB Berlinetta (8/2012, Italeri)

1/24 Ferrari 512TR ( 6/2012, Italeri)

1/24 Ferrari 599 GTO (7/2012, nowość)

1/24 Ferrari SA Aperta (9/2012, nowość)

1/25 Kenworth Dump Truck (10/2012, nowa wersja)

1/24 Krupp Titan (2/2012, reedycja)

1/24 Mercedes-Benz Bank AMG C-Class DTM 2011 "Bruno Spengler" (nowa wersja)

1/24 Mercedes-Benz Gullwing Set (300SL and SLS AMG, 8/2012, Italeri/RVG)

1/24 1960s Mini Cooper (9/2012, nowość)

1/25 2010 Camaro SS (4/2012, Revell USA)

1/25 International Lonestar (3/2012, Moebius)

Napisano

Może Moebius nie ma takich mocy przerobowych jak Revell który tłocznię swego czasu miał nawet w Polsce. Ostatecznie to duży producent

Napisano
Moje źródło www.plastik-modellbau.org. Ciekaw jestem kiedy będzie wiadomo coś na temat nowości jakie szykuje Italeri na 2012 rok.

Też mnie to bardzo ciekawi ,mam chrapkę na jakiegoś TG-a,lub coś nowszego bo obecna oferta bądź co bądź jest nudna i słaba jakościowo ,poza pewnymi wyjątkami.

Napisano

Italeri poda informacje o nowościach po targach w Norymberdze(luty)

• 3 weeks later...
Napisano

O tym kawałku drogi już chyba było mówione. Tak, to jest nowość. Kawałek drogi, barierka i znak, można łączyć kilka tych zestawów jednak cena ok 60 zeta raczej odstrasza, poza tym zrobić coś takiego samemu to nie jest wielka sztuka.

• 2 weeks later...
Napisano

Pierwsze informacje z targów Toy Fair w Norymberdze. Z tego co widać na fotkach zapewne w sprzedaży pojawią się:

-Mercedes Benz 2238 (757)

-Iveco Stralis (skoro mają 50-lecie to powinien się wreszcie pojawić)

-Zestaw na okazję 50-lecia

-Scanie z n owymi kalkami

-Ciężarówka na ostatniej fotce w lewym rogu z podpisem NEW, niestety po tym fragmencie nie mogę dojśc do tego co to za model.

italeri14.jpg

italeri16.jpg

italeri17.jpg

italeri18.jpg

italeri25.jpg

italeri15.jpg