marcinzo56 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 1€= ok 3,50zł łatwo policzyć. nie o to mi chodzi, mnie interesuje ile tam na polskie? napewno cos ok. 60zł bo tu dochodza koszty przesyłki do polski i sklep musi zarobic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 A to przepraszam mała pomyłka z mojej strony, pewnie tak jam mówisz albo i taniej za prostsze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Maja 2008 Autor Share Napisano 4 Maja 2008 tornado A czemu wątpisz w możliwości dystrybutorów w Polsce?? A widziałeś kiedyś aby jakaś noiwość revella (chodzi o trucki) była w sprzedaży równocześnie na zachodzie i w Polsce Zanim do nas dotrze minie przynajmniej pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Normalnie czasami sie czuje jak bym mieszkał gdzieś na bliskim wschodzie , jakis kazachstan itp . to jest smutne poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Naczepa "wanna" z Italerki: http://www.emodele.pl/product_info.php?cPath=15_22_24&products_id=4660&osCsid=6f00324f26221fc668e7def06eb29f8d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Maja 2008 Autor Share Napisano 7 Maja 2008 Naczepa "wanna" z Italerki:http://www.emodele.pl/product_info.php?cPath=15_22_24&products_id=4660&osCsid=6f00324f26221fc668e7def06eb29f8d VVitek zobacz na datę dodania tej pozycji do sklepu i wszystko będziesz już wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Aha... No tak... Tylko jaki ma sens dodawanie i wycenianie pozycji których nie ma ?? Przepraszam za mały off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Nissan GT-R z Tamki: http://www.tamiya.com/japan/products/24300gt_r/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 No ciekawie kiedy on będzie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Koledzy wie może ktoś coś na temat autobusu Revella, kiedy bedzie w polsce?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Może w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 Może w tym roku Na zachodzie raczej na pewno, a u nas może w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Znalazłem na eBay taką Scanie z Italeri: Wydaje mi się że to nowość bo nie spotkałem się z nią wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 A jednak to prawda ,fajna scania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Mnie by tylko zależało na tych kalkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Nie no, poezja, silnik 380 + malowanie Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Tylko tyle że malowanie i kalkomanie a tak reszta zapewne to samo w kropkę. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Przytkało mnie trochę . Czy ona będzie w Polsce?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Czy ona będzie w Polsce?. Raczej tak!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 I nikt nic o niej nie wiedział A jeżeli wiedział to nie powiedział. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Mnie by tylko zależało na tych kalkach Bo tylko kalki będą tutaj nowe , tak to przepak jak atelier czy jak jej tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Czerwca 2008 Super Moderator Share Napisano 8 Czerwca 2008 W katalogu Italeri 2008r. nie ma tego modelu Scani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 A wie ktoś może kiedy bedzie bergepanther i volvo munari z italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Mnie by tylko zależało na tych kalkach Bo tylko kalki będą tutaj nowe , tak to przepak jak atelier czy jak jej tam . NIE zapominaj o rzędowej 6 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Co ? chyba żartujesz , no chyba ze ja nic nie wiem , moim zdaniem to tam bedzie v8 tak jak w innych eRkach italeri . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi