Truckerek93 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Stara rama nowa kabina. Klasyka każde FH jest tak robione ;) Tylko ze to akurat może być ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 W sumie, skoro jest to specjalna edycja dla sklepu to pewno będzie w środku garść żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 (edytowane) Fajna sprawa z tym Volvem coś się powoli rusza ,szkoda tylko ,że ma tylko 2 osie i nie jest w "w obecnie sprzedawanej budzie",ale znając italke to i tak dużo z ich strony ,oczywiście zakładają,że będzie on dostępny powszechnie ,bo limitowana Scania 400zł ;-/ kosztuje.. Ps: Są już jakieś zapowiedzi na przyszły rok ciężarówek od Italerii ?? Edytowane 16 Października 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 W sumie, skoro jest to specjalna edycja dla sklepu to pewno będzie w środku garść żywicy Raczej nie będzie tam żywicy, podobnie jak w Scanii z przyczepą dla tego sklepu. Raczej będą tylko kalki, kangur, może coś jeszcze. A w instrukcji dłuuuga lista sugerowanych dodatków, oczywiście z Modelltrucks&Parts (podobnie jak w Scanii). Propozycja ciekawa, ale ja raczej się nie skuszę. Wezmę raczej Volvo Eddiego Stobarta, bo pewnie będzie w reedycji. A może właśnie doczekamy się "nowego" modelu Italki, właśnie takiego Volvo (jak Stobbart, ale z kabiną "chińczyka"). Dużo bardziej mnie cieszy Daf, którego na pewno kupię. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Fajnie ja by wyszła jakaś solówka. Też bym sie raczej nie podniecał volvem w edycji specjalnej. Cena napewno będzie wysoka, a dodatków raczej mało, oczywiście oprócz kalek. Lepiej zaczekać na volvo od italki co miejmy nadzieje wejdzie do seryjnej produkcji. I jeszcze mogły by ceny modeli troszke spaść, bo aktualnie to makabra przez wzrost euro, ale cóż. A co Dafa to chyba nie mój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Volvo z Modelltrucks&Parts już na Allegro: KLIK Dokładnie jak przypuszczałem, bez żywicy, tylko kalki. Daf i Freightliner wywrotka też już się pojawiły: DAF Freightliner Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Z tego wszystkie najlepsza była by Magnuma Tiger Express. A co do nowości tylko pomarzyć można. Nowa "Erka" z ramą od 4, FH16/12 z rama od seri F. Dafy bez silników... Nie ma co liczyć na to ze to się zmieni. Jedynym ratunkiem jest produkcja modeli których jeszcze nie ma, ale i tutaj poszli by na łatwiznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Ciekawe co ze Stralisem. Niby były już jakieś wizualizacje model miał się pokazać w tym roku ale coś mi się zadję że premiera znów zostanie przesunięta na kolejny. I tak już jest od paru lat. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Czytałem że Iteleri i Revell nie moga się dogadać co do wersji modelu, kto ma sprzedawać wersję z niskim a kto z wysokim dachem. Ale może to tylko plotka... Stralis jest zapowiedziany na koniec roku, więc zaczekajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Widzieliście na stronie italeri jest nowa naczepa http://www.italeri.com/scheda.asp?idProdotto=2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Łohoho grubo sie zapowiada zapowiedź nowego Renault Magnum http://www.martola.com.pl/pl788/produkty38484/renault_magnum_ae500_mkr_racing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Nowego w sensie nowe kalki bo ja tu widzę ten sam model co ta niebieskie Magnum 2001. Ale przynajmniej dobrze że będzie można kupić Magnumkę bo już jej od jakiegoś czasu nie można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Noooo w końcu się doczekałem. Najpiękniejszy model. Ale mogli by już zrobiić nowy model z wysokim dachem. Ale dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Fajny model i ma tę fantastycznie wyglądającą listwę na przodzie ,niemniej jednak cena zdecydowanie za wysoka jak dla mnie ;-/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Pytanie: czy Revell planuje wypuścić jakieś modele tegorocznych bolidów F1? Czy jeszcze za wcześnie na takie pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Timber Trailer i Renault Magnum AE 500 MKR Racing z Italeri pojawiły się w sprzedaży, nareszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Wiecie może za ile jest ta magnumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Na allero 155 zł kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Mogę załatwić taniej, info PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Seweryn a czy oferta dotyczy tylko Magnumki czy innych modeli też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Seweryn mówił na pw że inne modele też może załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 to poproszę cenęna pw tej magnumki,jak mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Chętnie bym zakupił taką Scanie,może mi ktoś pomuc http://imageshack.us/photo/my-images/12/rev07511.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Dziś zajechało do mnie to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi