Gulumik Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Witam Kilka dni temu skończyłem Teciaka w zimowym kamuflażu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Miły dla oka. Gratuluję wyczucia i udanego efektu. ...aż się prosi o podstawkę (diormkę - kawałek gruntu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) Ładnie mu w tym kamo Najbardziej rzuca mi się w oczy brak spawu w dole wieży. Po za tym sympatycznie Edytowane 30 Maja 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Fajny choć mogłeś zrobić jakieś większe odpryski nie domalowania, przeciętnie zieleń maznęli wapnem i dobrze było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 wow, swietny. bardzo dobrze odwzorowales zimowe kamo, fajnie przelamane brudnymi zackiekami. obicia tez super, calosc swietna, gartuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Witam! Piękny! Fajnie pomalowany. Brudzing taki jak lubię. Całość doskonała, bardzo mi się podoba. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=21059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Bardzo ładny model. Super. Mam nadzieję że kiedyś moje też będą tak super wychodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Witam. Mistrzowskie zimowe kamo. Reszta podobnie. Wspaniale się go ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Piękna Trzyczwóreczka. Rzeczywiście przydałby się jakiś "postument" Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Bardzo gustowny. Co prawda może nieco zbyt dokladnie pobielony ale takie też bywały niekiedy. Na przykład możesz dać pod niego kawałek bruku i podstawkę z opisem "1 BPanc - defilada w Warszawie". O ile mnie pamięc nie myli to właśnie tam były takie białasy bez żadnych oznaczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 po prostu cudny. jak dla mnie wszystko perfekcyjne. mógłbyś zdradzić jak zrobiłeś takie ekstra zacieki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Elegancki. Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi