Szakal85 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 To już nie jest modelarstwo, to już magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Zawsze czekam na kolejną aktualizacje i zawsze się zastanawiam jak można zrobić takie maleństwa tak dokładnie. Zazdroszczę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 To już nie jest modelarstwo, To już jest choroba ,w pozytywnym słowa tego znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Może kolega Voseba porobi więcej odlewów i zrobi konkurencje KFS. Oj miały by zbyt te części Podziwiam twój zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2011 To już nie jest modelarstwo, to już magia. To już jest choroba ,w pozytywnym słowa tego znaczeniu. A ja jestem chorą czarownicą, i dobrze mi z tym Dziękuje za miłe komentarze Może kolega Voseba porobi więcej odlewów i zrobi konkurencje KFS. Oj miały by zbyt te części Podziwiam twój zapał. Dostałem już propozycje z Anglii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 paczek1981 napisał: Może kolega Voseba porobi więcej odlewów i zrobi konkurencje KFS. Oj miały by zbyt te części Podziwiam twój zapał. Dostałem już propozycje z Anglii... Mówiły jaskółki, że nie dobre są spółki... Zakładaj swoją firmę i będziesz kosił KFS heh... Pi!@#$% KFS... Zostań tap madl xDDDD Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 heh... Pi!@#$% KFS... Zostań tap madl xDDDD Tap Szpachel Seba, możesz czarować, możesz być chory, możesz nawet nie mieć rąk- czego Ci oczywiście nie życzę, ale i Ty tak taką oto popierdółkę odwzorujesz co do mikromilimetra. Nie dziwie się że KFS chciał nawiązać z Tobą współpracę... Polak potrafi ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Tap Madeler!! Robota niesamowita Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 2 Stycznia 2011 Share Napisano 2 Stycznia 2011 Zakładaj biznes! Już słyszę na MW "KFS ogłosiło plajtę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 Heh Panowie, popuściliście wodzę fantazji... Wreszcie po miesiącu walki udało mi się zakończyć pracę nad elementami przedniego zawieszenia. Były to chyba najbardziej skomplikowane elementy, jakie kiedykolwiek zrobiłem, efekt jest taki: Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoBo Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 No, no, widzę że już prawie finisz . Gratuluje wytrwałości, zapału i chęci do robienia takich pierdółek. Powodzenia Tymczasem mam pytanie z innej beczki. Czy w całym planie budowy tego modelu uwzględniłeś może fakt że średnia długość życia mężczyzn w Polsce wynosi tylko 71 lat, a nie 200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 No, no, widzę że już prawie finisz . Gratuluje wytrwałości, zapału i chęci do robienia takich pierdółek. Powodzenia Tymczasem mam pytanie z innej beczki. Czy w całym planie budowy tego modelu uwzględniłeś może fakt że średnia długość życia mężczyzn w Polsce wynosi tylko 71 lat, a nie 200? DoBo nawet mi się nie chce komentować Twojej złośliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Milo popatrzec Sebastian na taka relacje z budowy, gdzie nie dosc, ze prawie kazdy element jest robiony od podstaw to jest w 100% dokladny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2011 Milo popatrzec Sebastian na taka relacje z budowy, gdzie nie dosc, ze prawie kazdy element jest robiony od podstaw to jest w 100% dokladny. Dziękuję, miło się czyta takie komentarze Skończyłem kolejną część: Plany na najbliższą przyszłość to zrobić odlewy tych 3części, pomalować wszystkie części zawieszenia podkładem do żywic, pomalować podłużnice ramy i poprzeczki podkładem, szlifowanie i sklejenie ramy i elementów mocowań zawieszenia w jedną całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 Ukłony. Wykonanie lepiej niż perfekcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Seba, a może Ty masz w domu coś w rodzaju maszyny, która pomniejsza Ci części z 1:1 na 1:24? . A tak serio, to ja jestem pod ogromnym wrażeniem. Widać, ze wkładasz w to serce, a przede wszystkim dużo roboty . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuzjan Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Bilonzo tą maszyną jest Voseba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Nie źle to wygląda szacunek dla ciebie. Ciekawie jak to wszystko będzie wyglądało po skończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek94 Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Panie Sebastianie. To co Pan wyprawia z tymi popierdółkami, to przechodzi moje najśmielsze wyobrażenia. Powiem tak: Części są dobre, ale Pan jest GENIALNY! Pozdrawiam i życzę ZDROWIA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Nie mam sił komentować, cenka opada i wali o podłogę. Ile to lat trzeba sklejać żeby taka pefekcja była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Chyba się powtórzę komentując ostatnią aktualizację słowem- świetnie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 No miazga po prostu... Czy Ty aby czasem żony nie zaniedbujesz?? hehe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Z moim wzrokiem musiałbym takie rzeczy robić pod mikroskopem... już nie wspomnę że w ogóle bym nie potrafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Aha. Szczena opada.... Człowieku geniusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góra Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Po prostu perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi