Marek Świderski Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Świetny, gratuluję imponującej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Ładny modelik . Moją uwagę zwrócil kokpit i fotel pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Bardzo fajny Limek Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Świetnie wykonany odkurzacz Bardzo podoba mi się powierzchnia metalizera. Ma ładny, nie przesadzony i realistycznie wyglądający połysk i fakturę, jak na Lima przystało. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Piękny ten Limek Marku Mój klimat, potraktuję go jako wzorzec dla moich rurek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Orneta to najbardziej tajemniczy ;) pułk z tamtych czasów. Model ładnie się prezentuje Chyba w numerze uciekły Wam proporcje / cyfry powinny byc szersze i wieksze / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 (edytowane) elegancki Chyba w numerze uciekły Wam proporcje / cyfry powinny byc szersze i wieksze / Możesz coś więcej na ten temat? Najlepiej fotke oryginału poprosimy Edytowane 7 Października 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Bardzo ładny model. Może trochę za duży połysk, ale to może być tylko takie moje odczucie. Przy okazji tego modelu mam pytanie. Buduję właśnie Miga 17, i nie za bardzo mogę się doszukać, a właściwie upewnić, bo co zdjęcie to coś innego. Jaki kolor powinny mieć wewnętrzne powierzchnie klap i hamulców? Na zdjęciach bywają i złotawe, i srebrne i szare. Czy był jakiś właściwy kolor? Czy po kolejnych remontach to się zmieniało? Jeśli złotawy to metalik? Pytam, bo instrukcja podaje mieszankę srebrny plus złoty. Model buduję w kamo wietnamskim, ale myślę, że to nie ma znaczenia. marek_1101 przepraszam, że zaśmiecam twoją piękną galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Bardzo ładny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 taki ładniusi,fajniusi i czyściusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 elegancki Chyba w numerze uciekły Wam proporcje / cyfry powinny byc szersze i wieksze / Możesz coś więcej na ten temat? Najlepiej fotke oryginału poprosimy Więcej.Oprócz cyfr o jednakowej grubości stosowano również cyfry u dołu szersze ,zwęzające sie ku górze np Lim-2 1306 z oznaczeniem załogi wyborowej i Lim-2 1707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 8 Października 2010 Autor Share Napisano 8 Października 2010 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Marek, model fajny. Zwróciłem uwage na numery bo sam mam problem z proporcjami własnie na Limy . A szczególnie na 206 z białą obwódka , nie moge sie zdecydować na jej szerokość . Po połozeniu na ciemnym tle ciągle mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Bardzo ładnie wykonany model!!Słuszna skala i tematyka:). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Nie no PIĘKNIE wykonany Lime'ek. Podesłał mi zdjęcie z muzeum w Bungay: http://farm5.static.flickr.com/4002/5077622985_33c3c848eb_o.jpg Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 em dzięki za fotkę i wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 bardzo realistyczny model, widać, że się napracowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi