MWALLO Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Model wykonany rok temu, teraz postanowiłęm go troszkę podmalować, może jakieś sugestie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Za Mickiewiczem: Ciemno wszędzie czarno wszędzie ... No, trochę tylko za Wieszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 21 Października 2010 Autor Share Napisano 21 Października 2010 No właśnie dziwnie z tą ciemnością bo u mnie na monitorze zdjęcia są w sam raz. Moim zdaniem zależy to od ustawień monitora. Mój aparat i świtało, którego używam rozjaśniają zdecydowanie model i przekłamują kolory więc zawsze troszkę przyciemniam foto. Jutro "cyknę" przy świetle dziennym i łobadomy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Koniecznie popraw te foty, bo nawet na tych wygląda ten model bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 A co tam, wcale nie ma byc kolorowo i wesolo bo to rusek przecie, hej:-) ps ale calkiem fajny, dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 z tego co widac model wygląda bardzo zachęcająco. tylko uwolnij go z tych łańcuchów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 21 Października 2010 Autor Share Napisano 21 Października 2010 tylko uwolnij go z tych łańcuchów... One mi się podobają, nie lubię "łysych" modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Dodaj może figuranta, ale model jest świetny. Nie ma się czego uczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek3 Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Model ładny nawet bez figurek podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Bardzo fajnie... tylko nie dość, że ciemno to jeszcze mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Hej.....NIC NIE POPRAWIAJ!!!! Zostaw tak jak jest.....Jest SKRAJNY WYPAs...gratuluje modelu na Swiatowym Poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Świetny model i chyba wiem na kim się wzorowałeś. Moim zdaniem to najlepszy model tego czołgu w tym malowaniu i na tym forum. Fantastyczna sprawa to błoto i malowanie. Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Gąski za bardzo obwisłe jak na "tetetke" fajny... cyknij lepsze foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Pięknie zrobiony model. Malowanie i werniksowanie na mistrzowskim poziomie. Ta trzydziestka czwórka robi wrażenie. Szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 Dziękuje za bardzo motywujące opinie, wkrótce wystawie na forum parę modeli, które powoli kończę. Dla wszystkich duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Może bezie wyglądało to na czepianie się, ale: -dlaczego klapa włazu ma inny odcień bieli? Powinna być raczej bardziej odrapana i pomaziana chociażby smarem z brudnych łap tankistów. W ogóle góra wieży powinna być bardziej brudna i wytarta od buciorów. -ten łańcuch... czołg jest nim obwieszony jak nie przymierzając średniowieczny biskup... ale to oczywiście subiektywne wrażenie. Jak dla mnie bardziej na miejscu byłyby stalowe liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 23 Października 2010 Autor Share Napisano 23 Października 2010 Zdjęcia bez przyciemniania- myślę, że widać więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi