jmx62 Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Nie da rady. Są na ogrodzonym placu strzeżonym przez strasznie groźnych cerberów uzbrojonych po zęby z napisem na plecach "Ochrona". Po jaką cholerę to nie wiem. Przecież po cenie złomu to wyjdzie ze 5-6tys. Nie opłaca się kraść i za duże ryzyko. No to po co oni tam pilnują tych wydmuszek to nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 A nie idzie się z nimi jakoś dogadać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 4 minuty temu, jmx62 napisał: Nie da rady. Są na ogrodzonym placu strzeżonym przez strasznie groźnych cerberów uzbrojonych po zęby z napisem na plecach "Ochrona". Zawsze możesz się u nich zatrudnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Dzięki ale nie przy moim stanie zdrowia. Poza tym 30 lat w armii to mi wystarczy. Odpoczywam na emeryturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi