Mikolaj75 Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 No właśnie - i to jest i dziwne i smutne - do tej pory nie ujawnił się żaden człowiek związany z lotnictwem lub jego pasjonat, który by doktorską rewelację poparł. Cicha nadzieja, że tematyką ktoś się interesuje - skoro wprowadzono szachownice na górną powierzchnię skrzydeł, to może w końcu ktoś zdecyduje się tę upadłą szachownicę podnieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Szary to naprawdę taki świetny kamuflaż w locie nad morzem, że i marynarka wojenna zaczęła śmigłowce malować z "amerykańska"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Co do tego mają malowania US NAVY? Amerykanie używają znacznie jaśniejszych odcieni... Malowanie "mocne" jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 16 Lipca 2014 Autor Share Napisano 16 Lipca 2014 Słowo stało się ciałem i zamieszkało między nami....;-) http://www.airplane-pictures.net/photo/431348/1008-poland-navy-mil-mi-14pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 Będą napisy NAVY itp? Jakieś godełko osobiste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 16 Lipca 2014 Autor Share Napisano 16 Lipca 2014 Napisy wkrótce, godełko z czasem. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 A może jakiś paszczak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Obcy przeżył już zimę. Z kolei na 1011, zamiast orła znajdzie się Predator. Trwają dywagacje w masce, czy bez... ;-) Jednak w masce: http://www.airplane-pictures.net/photo/441275/1011-poland-navy-mil-mi-14pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 15 Lipca 2015 Autor Share Napisano 15 Lipca 2015 Face lifting: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Jest moc Druga strona taka sama? W zeszłym roku walczyłem żeby ze znajomymi wejść do bazy w Darłowie, może w tym się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Super! Miał być szary, i jest szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Lipca 2015 Share Napisano 15 Lipca 2015 Takie szarości to ja rozumiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi