jacek g. Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2011 wyszukałem pare fotek z budowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Patrz co zrobiłeś z moim MiGiem-29. Wylądował przez Ciebie na Allegro. To nie żarty... [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Przez Twoją galerie zastanawiam się czy nie kupić sobie Miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) No dobrze, ale kiedy dasz zdjęcia ukończonych modeli? To nieładnie w galerii umieszczać zdjęcia z lotniska kiedy mowa o modelach... Administracja forum powinna ostro zaregaować na takie jawne łamanie regulaminu i wprawdzanie inncy w błąd Modele REWELACYJNE - gratuluję i ... zazdroszczę umiejętności. Edytowane 19 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Przez Twoją galerie zastanawiam się czy nie kupić sobie Miga Miga + kupę zywic ,blach i czegoś tam jeszcze no i.....bardzo dużo czasu (conajmniej 12 miesiecy ) wtedy może zrobisz takie dzielo sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Jestem pod wrażeniem Twojego Miga. Piękna praca Chylę czoła i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Pierwsze co wchodzę na Modelwork widzę dwa zdjęcia. Jedno modelu a drugie 1:1. Patrzę po......chrzaniło się Adminowi że daje prawdziwy samolot a nie model. A tu taka niespodzianka. Cudownie zrobiony!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Proszę Cię usuń to bo jak patrze to kompleksów nabieram i odechciewa mi się modelarstwa ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Gratuluję, przepiękny. Buduję właśnie wersję jednomiejscową więc doceniam trud, jaki włożyłeś w ten model. Prosiłbym o zbliżenie na stację KOLS przed kabiną i informację jak ją wykonałeś/zmodyfikowałeś/malowałeś bo nad tym elementem teraz się zastanawiam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Witam, Podobnie jak Orlik, piękny model. Moja żona myślała, że to prawdziwy samolot.Chylę czoła. Pozdrawiam Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Oho pierwsze fotki z budowy...ekstra dodatki zcalaja się z modelem wręcz poezyjnie...piękna robota kabina wyglada naprawde atrakcyjnie i ten scratch ...w modelu w różnych elementach jest rewelacyjny...drucik tu drucik tam...plastik...i nie do odróżnienia czy to prawdziwy samolot czy nie...i o to w tym wszystkim chodzi ...brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszek81 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Kurcze, myslalem ze to prawdziwy - ale widze ze nie ja jeden:) - piekna robota. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek g. Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 Prosiłbym o zbliżenie na stację KOLS przed kabiną i informację jak ją wykonałeś/zmodyfikowałeś/malowałeś bo nad tym elementem teraz się zastanawiam. Przeźroczysta osłona wytłoczona jest na kopycie. W środku znajdują się praktycznie te elementy co na rysunku. Podstawa i ścianka tylna pomalowane na czarno, reszta elementów molowana była metalizerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 No pokaz nam rzesz detale w makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Prosiłbym o zbliżenie na stację KOLS przed kabiną i informację jak ją wykonałeś/zmodyfikowałeś/malowałeś bo nad tym elementem teraz się zastanawiam. Jak Ty się tego dopatrzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 O ja cię kręcę! myślałem, że użyłeś jakiejś techniki "malarskiej" celem imitacji. A tu nie! Normalnie wszystkomający KOLS! No to mam teraz do myślenia Bardziej niż się dopatrzyłem to się domyśliłem. Bo w zestawie ten element to po prostu lany plastik w kolorze reszty. I coś z tym trzeba zrobić bo psuje odbiór. Coś mi się wydaje, że prace nad moim 29-tym się trochę przeciągną... Dzięki za wyczerpujące wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Chylę głowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Będą tez fanatykiem RC myśle ze (nie umniejszajac wykonania super migusia) Uważam ze tego to raczej nikt nie przebije !! Dość że super wierny to do tego lata i napędzany jest silnikami turbinowymi jak orginal No to OGLĄDAJCIE I Niech wam szczęki opadną TAKIE DOPEŁNIENIE DO MODELU MIGA 29 http://www.youtube.com/watch?v=SDiyHDUbfUc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperek Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Patrząc na takie cudeńka mam ochotę wyrzucić swój warsztat do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Patrząc na takie cudeńka mam ochotę wyrzucić swój warsztat do kosza No to jest nas dwóch. Autorowi GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Rzadko tu zaglądam ale twoja praca jest bajkowa gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kameleon145 Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Przychylam czoła do kolegów. Na początku myślałem, że pomyliłeś działy. Naprawdę rewelacyjny model. Chciałbym, żeby chociaż część moich modeli tak wyglądała. Gratuluje przez ogromne G. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek g. Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2011 Dodaję jeszcze kilka fotek w zbliżeniu o które prosiło kilka osób. A co do modelu to fakt, na zdjęciach prezętuje się świetnie ale nie jest znowu tak idealny jak by się mogło wydawać. Jest kilka drobnych niedociągnięć ale to już moja tajemnica gdzie i co. W przyszłości planuję wykonanie wersji jednomiejscowej tak więc zebrane doświadczenia pozwolą na zbudowanie jeszcze lepszego modelu jak ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Fenomenalny model. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi