paczek1981 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Popieram słowa kolegi Messer. Można się pokusić o zrobienie burt z drewna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Marca 2011 Autor Share Napisano 9 Marca 2011 Dzięki koledzy za ciepłe słowa. Burt za bardzo nie da się zrobić z drewna--- bo będą za grube. To bardzo wąziutkie deseczki . Za to chyba pomyślę o uszyciu plandek do całego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Burt za bardzo nie da się zrobić z drewna--- bo będą za grube. To bardzo wąziutkie deseczki Jak kolega nie da rady to kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Marca 2011 Autor Share Napisano 9 Marca 2011 Burt za bardzo nie da się zrobić z drewna--- bo będą za grube. To bardzo wąziutkie deseczki Jak kolega nie da rady to kto Nie , to cała batalia min. z okuciami, nie mam odpowiedniej wielkości śrub, byłem dziś w sklepie z modelami RC , nie ma takich cieniutkich litewek, a balsa jest zbyt wiotka Zaraz postawię podwozie na kółkach Tył jeszcze na singlach, bo muszą wyschnąć mocowania do piast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 Praca i brak czasu- a może zmęczenie po pracy jakoś nie nastraja do modelowania. Ale -- jest już na moim staruszku część okablowania podwozia. Chłodnica wreszcie doczekała się swojej kolejki i wały napędowe wraz z nią. Myślę że w ten weekend dokończę okablowanie i silnik wreszcie trafi na łoże w ramie. Aha-- dzięki za wszystkie dotychczasowe miłe opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Przewody paliwowe nie powinny być od góry w zbiorniku ?? Chyba że to jest stare rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Wszystko bardzo ładnie wygląda tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Te szwy przy końcach wałów oczywiście zlikwidujesz? Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Sam w sobie model średnio mi się podoba, ale to jak ci z nim idzie podoba mi się strasznie Świetnie to wszystko wygląda, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Kawal swietnej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 A to co to ma znaczyć ? Po za tym model cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Marca 2011 Autor Share Napisano 17 Marca 2011 A to co to ma znaczyć ? Po za tym model cacy Ciemna noc już była Andrzeju, , przyznaję -przeoczyłem. Ale poprawię rzecz jasna. No i cieszę się że się podoba. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Marca 2011 Autor Share Napisano 19 Marca 2011 Podwozie już prawie skończone. Pozostał tylko wydech, który będę chciał zrobić z aluminiowej rurki. Pokażę fotki z prac z wydechem. Ps. Wały poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Marca 2011 Autor Share Napisano 21 Marca 2011 cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 No coraz lepiej to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Zdjęcia są chronologicznie? Bo na jednym jest pomalowana podłoga, na 2 ostatnich już nie. Wydaje mi się że powinna być taka jak burty, tzn też pomalowana. Bardzo czysto to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Na 2 ostatnich to chyba jest wymieniona na drewniana a nie niepomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Marca 2011 Autor Share Napisano 21 Marca 2011 Zdjęcia są chronologicznie? Bo na jednym jest pomalowana podłoga, na 2 ostatnich już nie. Wydaje mi się że powinna być taka jak burty, tzn też pomalowana. Bardzo czysto to wygląda. Fotki są po kolei, skrzynia nie jest jeszcze zamocowana na ramie. Malowałem ją bez desek , które położyłem po wyschnięciu całości. Są tak spasowane że nie było potrzeby użycia kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 A i obawiam się ze spaliny przy tylnej osi nie mają aż takiej temperatury aby zostawić taki ślad na rurze wydechowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 Witam. Dziś tylko tyle udało się zrobić : Dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Oooo kurczę... Nieźle, nieźle Świetnie to wygląda! Heh po takim zaangażowaniu aż chciałoby się widzieć tu jakąś tekstylną plandekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 Oooo kurczę... Nieźle, nieźle Świetnie to wygląda! Heh po takim zaangażowaniu aż chciałoby się widzieć tu jakąś tekstylną plandekę Jeśli moja znajoma Pani Krawcowa znajdzie jakąś popelinę czy coś podobnego to zamawiam 4 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Super ta Plandeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Super ta Plandeka Gdzie widzisz plandekę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek94 Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 Koledze chodziło chyba o ramę pod plandekę Model jak narazie wygląda świetnie! Już nie umiem sie doczekać końcowego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi