Mirek66 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Witam . Wreszcie skończyłem nie mazałem jej za mocno aby nie zgubić koloru podstawowego ale w realu jest trochę ciemniejsza . Co do figurek to chyba wszystko co mogę Zapraszam do oglądania oraz opinii dotyczących modelu również tych negatywnych abym wiedział co poprawić przy następnym modelu . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Dla mnie BOMBA!!!!! Pantera wyglada swietnie ale to jak pomalowales figurantow zasluguje na najwyzsze uznanie (te ubranko w camo)...ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Super, figurki sa wlasnie takie jak trzeba, nie za mocno "przerysowane" czolg potraktowany delikatnie a jednak fajnie, jedyne co to moze troche by tak na gaski sladu tego po czym czolg jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Witam ponownie! Model wymiata! Bardziej podoba mi się niż Hummel. Manekiny rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Marca 2011 Autor Share Napisano 18 Marca 2011 Podziękował na gąski dałem ten sam pigment co na podłoże ale chyba go zjadło trzeba dodać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 W Twoim stylu czyli znowu świetny model, figurki jak na moje oko bardzo ładne ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Marca 2011 Share Napisano 18 Marca 2011 Ja wiem, że każdy dąży do perfekcji, ale ja naprawdę nie wiem co ty chcesz jeszcze poprawiać. Naprawdę nie ma tutaj czego krytykować. A nawet jeżeli coś się znajdzie, to bardziej kwestia gustu, aniżeli techniki wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Kicia ładna , taka sterylna , niemiaszki pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Świetna robota Figurki pierwsza klasa, jedynie gąsienice za czyste, ale jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Cud, miód, malina. Model elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Piękny model, ładnie czysto wykonany . Jak dla mnie tylko za czysty, mimo wszystko by wyglądał bardziej realnie choć trochę przykurzony, tym bardziej że jest na podstawce. Ale to tylko takie moje własne odczucie. Jedyny błąd techniczny to taśma z amunicją. Raczej powinna wychodzić z "woreczka", "fizyka" tej taśmy by spowodowała, że nawet ta końcówka by znalazła się w środku (taśma nie jest sztywna i ma swoją wagę) . Tak poza tym wielkie za wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Na broni pancernej się nie znam, nie wiem, czy merytorycznie jest ok, ale bardzo mi się Twoja praca podoba. Te figurki znam, kiedyś widziałem je w Payo... Twoje wykonanie lepsze. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 Model fajny,poprawny,czysto sklejony itd.I przez to staje sie jak wiele innych nie zapadających w pamięć.Przy Twoich umiejętnościach i potencjale aż żal że zrobiłeś "tylko" taki model,a przednia płyta aż prosi się żeby ją uplastycznić .Wydawać by się mogło że nie starczyło Ci czasu na "dopieszczenie".Oczywiście to moje skromne odczucie. A propos, Hummel jest ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Elegancko i czysto. Przy Twoich umiejętnościach i potencjale aż żal że zrobiłeś "tylko" taki model Ale kolega Mirek sie dopiero rozkreca! Figurki dla mnie super tymbardziej ze sam nie potrafie. Pozdrawiam! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Nic dodać nic ująć. Panterka świetna i figuranci również. Aktualnie ćwiczę by malować twarze tak jak na fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi