ups Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Bardzo to ładnie wygląda . Eleganckie obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Spóźniona trochę odpowiedź na Twoje pytanie - tak, Crusadery mk. I służyły w Polskich Siłach Zbrojnych. W książce "Pojazdy Polskich Sił Zbrojnych na Zachodzie 1939-47" są 2 zdjęcia Crusaderów mk.I Oba zielone z 1 Korpusu. Później powinienem dorwać się do skanera i wrzucę zdjęcia. Pozdrawiam Eryk EDIT: Dorwałem się do skanera: Edytowane 5 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Bardzo mi się podoba Szkoda że nie potrafię takich obić robić bo te są naturalne i w odpowiedniej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Maja 2011 Autor Share Napisano 5 Maja 2011 Obicia to gąbka i pędzel. Więc nie powinieneś mieć problemów. ;) Erolek - tylko te czołgi są bez osłon przeciw piaskowych ale przyda się na przyszłość. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Maja 2011 Autor Share Napisano 5 Maja 2011 To na dowód tego, że "walczę" z kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Kondi - fajnie to zaczyna wglądać.Walcz z tymi filmami,walcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Utrzymaj Kondziu ten poziom a będzie rewelacyjnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Maja 2011 Autor Share Napisano 6 Maja 2011 Witam! Z kalkami już chyba tyle, tę rundę przegrałem. Może matt załatwi sprawę. A oto kolejne efekty prac. Wieża obrasta w detale oraz ma mniejszego braciszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Wieża bez włazu ale jaja, malowanko fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Podoba mi się, szczególnie obicia i rysy. Tylko w oczy mi się rzucają nie nawiercone lufy karabinów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Dumo mówisz o dużej wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Anteny trochę nie pasują grubością. Plastruct ma pręty z polistyrenu 0,2 mm, świetne na anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Maja 2011 Autor Share Napisano 6 Maja 2011 Wieża bez włazu ale jaja, malowanko fajne. Wieża ma właz. :P :P Tylko w oczy mi się rzucają nie nawiercone lufy karabinów. To się jeszcze zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 A nie mówiłem, że kolor to nie jest :jakiś piaskowy" Od razu będzie się wyróżniał od reszty pustynnych pojazdów. Generalnie malowanie bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Panzer4 świetna ta farba. Crusader jeszcze nie skończony a ja wyjść z zachwytu nie mogę. Jeszcze obicia, malowanie bambetli, delikatny kurz między gąski, małe pod malunki i zastanawiam się jeszcze aby zrobić mu coś w rodzaju "baldachimu" takiej ochrony przed słońcem na włazie wieżowym. Co Wy na to? Stelaż bym zrobił z drucików a daszek z chusteczki nasączonej w wikolu. Pojazd był by ciekawszy. I mam jeszcze jedno pytanie - czy ten łańcuszek na przodzie nie jest za gruby? Niestety nie mam cieńszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Jak do tej pory prezentuje się super. Z czego zrobiłeś tą białą tkaninę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 To nic innego jak chusteczka nasączona wikolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Kondi - ten plecaczek z tylnego błotniczka to do czego przytroczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Nad bambetlami trzeba jeszcze popracować. Cieniowanie plus wymęczenie nader wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Bambetle jeszcze nie były nawet tykane, jeszcze mazanie, cieniowanie i dodam sznurki z pakuł właśnie do tego plecaczka i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Super jest. Mam nadzieję, że kiedyś powróci w skali 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Bardzo fajnie to wygląda. Czekam na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Super jest. Mam nadzieję, że kiedyś powróci w skali 1/35. Mam taką nadzieje, chodź chyba i tak jeszcze kupie sobie drugiego Crusadera Tamki lecz w innej wersji. Bardzo fajnie to wygląda. Czekam na galerię. Dzięki. A oto pomalowane bambetle. generalnie tylko brakuje tych sznurków, lakieru matowego i delikatnego kurzenia. Foty kiepskie, jutro zrobię lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Świetnie wychodzi. Szkoda, że cena 48mek podskoczyła ostatnio :( Mam taką nadzieje, chodź chyba i tak jeszcze kupie sobie drugiego Crusadera Tamki lecz w innej wersji. Wersję przeciwlotniczą mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Wersję przeciwlotniczą mam nadzieję? Nie, nie. Chcę kupić Mk. III szkoda tylko, że taki drogi a różni się tylko wieżyczką i osłonami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi