KRYSTEK Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam. Koledzy czy może ktoś zna ten zestaw: szukać tutaj: http://www.allegro.pl/item191003024_pzl_w_3t_sokol_nowosc.html SOKÓŁ w 1/72 ? - chyba wtryskowy Kto zna tę firmę? Pozdrawiam. Krystek. Edit: Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 Z tego co widze po fotach to wtrysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 AJ Model - co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 W necie zero info o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 Sokół wtryskowy ??????????????? URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 URAAAAAAAAAA? wez go Grzesiu znajdz w jakims sklepie :P bo mi sie niechce o niego tluc na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 Patrząc na te fotki, nabieram podejrzeń że gość ściemnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 1 Maja 2007 Autor Share Napisano 1 Maja 2007 Trudno powiedzieć czy to ściema. Skoro wyraźnie widać kalki wykonane przez TECHMOD dla dwóch malowań. Nigdzie w necie nic niema o tym modelu i producencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 Przetrząsłem net i sklepy i też nic... A to gość nam ćwieka zabił !!! Ale tak jak napisał Krystek, kalki wydaja się ok... Ech mam nadzieję, że ktoś nam zrobił prawdziwa niespodziankę i wkrótce do sklepów przylecą Sokoły (a mam kilka na liście do zrobienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Jastrzębski Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 Byłoby baaardzo ciekawie gdyby rzeczywiście okazało sie, że to wtryskowy Sokół... oby Sokół a nie wyrób sokołopodobny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 Daleki jestem od posądzeń o oszustwo,ale... Modelik tak fajny, że aż nieprawdopodobny. Licytacja od 16PLN... Ile to cudo mogło gościa kosztować? Panowie z AJ Model, ja chcę Kruka, Gawrona i Dromadera!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 A ja poproszę Bryzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 A ja poproszę Bryzę ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Maja 2007 Autor Share Napisano 2 Maja 2007 Sprzedający pisze że model i kalkomanie są TECHMODU i że model nie posiada instrukcji montażu? Dziwna nowość. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Patrząc na te fotki, nabieram podejrzeń że gość ściemnia... Ręczę głową to nie ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Jasne że nie ściema. Wypraski mają ewidentnie kształt Sokoła. Zamir, Ty coś wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Maja 2007 Autor Share Napisano 2 Maja 2007 Zamir powiedz coś wiesz ? Ty ze Stalowej sprzedający ze Stalowej? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Zamir powiedz coś wiesz ?Ty ze Stalowej sprzedający ze Stalowej? Pozdro. Nie dawno (w weekend) był konkurs w Świdniku tyle mogę zdradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Maja 2007 Autor Share Napisano 2 Maja 2007 Bardzo tajemniczo Myślę że model będzie można kupić za rozsądne pieniądze i cenę adekwatną do towaru. Może sprzedający mógłby wypakować to z tej foliowej torebki i pokazać co to za ,,Sokół,, Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Kiedyś na Allegro gościu wystawił coś podobnego, poszło raz dwa przed czasem nawet nie zdążyłem dobrze zalicytować. Chwalił się, że to próbna seria Intechu czy Techmodu (teraz już nie pamiętam). Jeżeli ktoś przejął formy to możliwe, że zainwestował w kalki (narazie) a z czasem dojdą pływaki Anakondy itd, itp. Tylko czy warto zanabyć teraz i napisać na forum "pierwszy" czy spokojnie poczekać i być entym ale za mniejszą kasę. Ręka mnie świerzbi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Żeby to było 1:48 to bym dawno licytował, a tak poczekam aż będzie w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Intech już lata temu chwalił sie przecie, że wypuści Mi-2 i Sokoła... Udało sie jak wiadomo tylko to pierwsze. Być moze to właśnie tamte formy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 No gdzie formy od Mi-2 do sokola Toz to tak jakby na formach od UH-1 robic blackhawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Yunior, czytaj tekst ze zrozumieniem... Dla Ciebie łopatologicznie Intech miał wypuścić model w skali 1:72 śmigłowca Mi-2 ORAZ śmigłowca Sokół Na rynek wszedł model śmigłowca Mi-2 z Intechu Na rynek NIE WSZEDŁ model śmigłowca Sokół z Intechu. I być może nowa firma AJ MODEL przejęła formy DO ŚMIGŁOWCA SOKÓŁ od firmy Intech. Paniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 3 Maja 2007 Autor Share Napisano 3 Maja 2007 Nie mylić ,,łopaty,, od łopaty z wirnika z Sokoła. Może aukcja na Allegro nie jest badaniem ceny za jaką będzie można kupić Sokoła w sklepie. Nadal jest to dosyć tajemnicze. Może nie skończy się na sprzedaniu jednego modelu na aukcji za dużą kasę i tyle zobaczymy Sokoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi