Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ostatnio udało mi się poskładać Staruszka od tolo w podziałce '72 . Model wykonany praktycznie bez żadnych poprawek , elegancko i łatwo składalny . Od siebie dodałem jedynie linkę wraz hakiem i łańcuchem na przednim zderzaku szoferki , szyby i wały napędowe no i oczywiście ładunek na pace . Malowanie to humbrole i lifecolor . Wash -vallejo , kurzenie-mig productions .Zapraszam do oglądania

DSC04798.jpg

DSC04794.jpg

DSC04790.jpg

DSC04786.jpg

DSC04784.jpg

DSC04781.jpg

DSC04780.jpg

Wiem , że zdjęcia dość kaprawe ale nie było porozumienia na lini aparat/ja

PS Na niektórych zdjęciach widać, że boczne okienko Stara jest jakby białe-to efekt powyższego^^^ W realu jest przejrzyste

Posted

Gdzie jest przycisk lubię to ?

Posted

Ładnie wyszedł. Nie jestem pewien czy to wina zdjęć (oby!) czy coś wyszło nie teges z reflektorami...

Kawał dobrej roboty

pozdrawiam

Posted

Dobre

Co do reflektorówto faktycznie mogą być kiczowate bo nie zalewałem ich żadnym preparatem . Jak pokonam lenistwo to poprawię

Posted

Dobre

Co do reflektorówto faktycznie mogą być kiczowate bo nie zalewałem ich żadnym preparatem . Jak pokonam lenistwo to poprawię

Co to za marudzenie? Bierz się za reflektory

Posted

model bardzo cieszy oko. na pace mogłoby być więcej brudku i pyłu wnoszonego na butach, wycieraczki niepotrzebnie są opuszczone. ale to są szczegóły. gratulacje.

Posted

Piękny model i wykonanie na najwyższym poziomie

Posted

No co duzo pisać, ładny jak cholera

Posted

SUPER STAR ,szkoda że niema takowego w 1:35 jak napisał kol. ZDERZAK.

GRATULUJĘ WYKONANIA

Posted
Super Kiedy zaczną się pojawiać u Ciebie figurki?

Piotrze figurki to niestety nie jest moja mocna strona Ja gustuje w polskiej pancerce tak więc z pacynkami nie obyło by się bez sporych przeróbek

PS Dzięki Panowie za miły odbiór