hubert72 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ostatnio udało mi się poskładać Staruszka od tolo w podziałce '72 . Model wykonany praktycznie bez żadnych poprawek , elegancko i łatwo składalny . Od siebie dodałem jedynie linkę wraz hakiem i łańcuchem na przednim zderzaku szoferki , szyby i wały napędowe no i oczywiście ładunek na pace . Malowanie to humbrole i lifecolor . Wash -vallejo , kurzenie-mig productions .Zapraszam do oglądania Wiem , że zdjęcia dość kaprawe ale nie było porozumienia na lini aparat/ja PS Na niektórych zdjęciach widać, że boczne okienko Stara jest jakby białe-to efekt powyższego^^^ W realu jest przejrzyste Quote
MrDyzio Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ładnie wyszedł. Nie jestem pewien czy to wina zdjęć (oby!) czy coś wyszło nie teges z reflektorami... Kawał dobrej roboty pozdrawiam Quote
hubert72 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Gdzie jest przycisk lubię to ? Dobre Co do reflektorówto faktycznie mogą być kiczowate bo nie zalewałem ich żadnym preparatem . Jak pokonam lenistwo to poprawię Quote
Tomek Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Bardzo ładny model, a dzięki podstawce wygląda jeszcze fajniej. Quote
MrDyzio Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Gdzie jest przycisk lubię to ? Dobre Co do reflektorówto faktycznie mogą być kiczowate bo nie zalewałem ich żadnym preparatem . Jak pokonam lenistwo to poprawię Co to za marudzenie? Bierz się za reflektory Quote
Zderzak Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Bardzo ładny Star. Aż zazdrość mnie zżera, że nie ma takiego w 1:35 Quote
Andrzej_LK Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 model bardzo cieszy oko. na pace mogłoby być więcej brudku i pyłu wnoszonego na butach, wycieraczki niepotrzebnie są opuszczone. ale to są szczegóły. gratulacje. Quote
tornado Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Piękny model i wykonanie na najwyższym poziomie Quote
Kacperek315 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Bardzo fajne masz te modele i ten jest też dobry. Quote
Arni44 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 SUPER STAR ,szkoda że niema takowego w 1:35 jak napisał kol. ZDERZAK. GRATULUJĘ WYKONANIA Quote
rtoipmodest Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Super Kiedy zaczną się pojawiać u Ciebie figurki? Quote
hubert72 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Super Kiedy zaczną się pojawiać u Ciebie figurki? Piotrze figurki to niestety nie jest moja mocna strona Ja gustuje w polskiej pancerce tak więc z pacynkami nie obyło by się bez sporych przeróbek PS Dzięki Panowie za miły odbiór Quote
Recommended Posts